Ágy fábol bükkfa Skandica Spectrum 120x200 fehér

155455,00 Ft

Márka: MERKURY MARKET
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Merkurymarket.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Bükkfa ágy hálószobába SPECTRUM alacsony

 

A bútorok tervezésekor az elrendezéssel foglalkozó szakemberek az egyszerűség varázsát tartották szem előtt. Az ágy szépsége a szerény - mondhatni aszketikus - kialakításában rejlik. Díszítéstől és luxustól mentes. Ráadásul az ágy elég alacsony ahhoz, hogy kis belső terekben is elférjen, ahol kényelmi funkciót kell betöltenie - hogy díszítsen, de ne hivalkodóan, hanem előtérbe kerüljön. Egyszerű kerettel rendelkezik, lapos oldalakkal és előlappal. Az alját masszív L-alakú lábakkal készítik el. Az ugyancsak lapos, inkább alacsonyabb fejtámla lehetővé teszi, hogy kényelmes pozíciót válasszon alváshoz és pihenéshez. Mindez modern dizájnban és skandináv stílusban. Tökéletesen illeszkedik a Skandica SPECTRUM kollekció bútoraihoz.

 

A Skandica SPECTRUM faágy egy masszív bútordarab, amely évekig tartó használatot is kibír anélkül, hogy a legkisebb sérülésről is tudomást szerezne. Nem fog imbolyogni, nem fog nyikorogni. Ez a minőségi alapanyagoknak köszönhető - tömör fa, gerincfugával összeillesztve, csavarozva és kiegészítőleg szerelvényekkel rögzítve. Az ötödik láb - egy T alakú fából készült konzol, amely megerősíti az ágy szerkezetét - szintén erősíti az ágyat.

 

Méretek

 

-Teljes hossz: 208 cm

-Hossz a matrac alatt: 200 cm

-Belső szélesség: 120 cm,

-Teljes szélesség: matrac szélessége + 5,5 cm

-Teljes magasság: 51 cm

-Magasság a padlótól a keret tetejéig: 25 cm

-A matrac helyének szélessége/hossza: a matrac szélessége/hossza + 0,5 cm.

-A matrac mélysége: 7 cm vagy 12 cm

-Az ágykeret aljának és a padlónak a távolsága: 8 cm.

-Az ágykeret deszkáinak vastagsága: 2,5 cm

-A lábtartó vastagsága: 2,5 cm

 

Műszaki paraméterek

 

-Anyag: tömör bükkfa

-Fejtámla: bükkfa

-Fafeldolgozás: dupla csiszolás + pác + 2 réteg lakk

-Fa színe: sablon kiválasztása

-"gerincvarrással" összeillesztett fa - így a látható oldalon mentes a hibáktól és a csomóktól, és ami a legfontosabb, ellenállóbb a sérülésekkel és a nedvességgel szemben - jobb mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, mint a tömör fa, és nem vetemedik.

-Az ágyszerkezetet tartó "ötödik" láb

-A matracrácsot külön kell megvásárolni

 

Figyelmeztetés! A bútorok egyes, kívülről nem látható elemei fenyőfából készülhetnek. Az egyes elemek ilyen kombinációja rendkívül masszív, kiváló minőségű egységet hoz létre, és a vonzó, kedvező bútorár fenntartására irányuló törekvés eredménye.

 

Figyelmeztetés! Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy a bemutatott színek a lehető legpontosabban tükrözzék a valódi színeket. Ezek azonban némileg eltérhetnek a ténylegesektől - ez a monitor/kijelző és a grafikus kártya beállításainak, valamint a különböző berendezéseknek és azok egyedi beállításainak köszönhető. A szín az adott fadarab egyedi jellemzői miatt is változhat.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre