Aiko világoszöld fotel - Softline

366699,00 Ft

Márka: Softline
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Az Aiko kollekció fotele jól illik minden modern belső térbe. Egy nagyon kényelmes bútordarab, ami étkezőasztalhoz is használható.

A kollekcióról:,Az Aiko kollekció fotelei sokoldalúak. Irodákban, konferenciatermekbe is elegáns benyomást keltenek. Formájuk tökéletes kényelmet nyújt. A stílusos fémkonstrukció tágas és ránézésre könnyedséget sugároz. A fotel étkezőasztalhoz is használható.

A márkáról:,A Softline márka Dániából származik, és 1979 -ben alapították. A modern bútorok egyik vezető gyártói közé tartozik. Darabjai innovatívak, multifunkcionálisak és kiváló minőségűek. Számos olyan kollekciót kínál, amely követi a design és a funkcionalitás legújabb trendjeit.

Mi is a Martindale szám?,A kopásállóság teszt során a szövetet egy speciális gépbe behelyezve, azzal egységes nyomás alatt körkörös, illetve rezgő mozgásokat végeznek. A szövet felületén ezer ciklusonként vizsgálják a szövet kopását illetve bolyhosodását. Ezzel a teszttel egységes mértékben mérhető a szövetek ellenállása és kopása.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre