BELLO-88 MŰRATTAN KERTI ÉTKEZŐGARNITÚRA

414900,00 Ft

Márka: Bello Giardino
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Butor-szonyeg.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Ez a négyszemélyes műrattan garnitúra modern, stílusos és elegánsan letisztult vonalú. Teraszokon, kertekben, kávézókban vagy bisztrókban is nagyszerűen használható. Kiváló minőségű polyrattanból készül, amely minden időjárási körülmény között bírja az igénybevételt: a tartós napsütés, az eső vagy fagy ellenére is megőrzi eredeti tulajdonságait. Az asztallap könnyen tisztítható biztonsági üveg fedőlappal készül. A garnitúra a következő elemekből áll:

4 x fotel 59x56x82(m) cm, ülésmélység: 53 cm, ülés szélesség: 46 cm, ülés magasság: 37 cm, a támla magassága: 46 cm,1 x asztal, 92x92x75(m) cm, 5 mm-es biztonsági üvegből készült fedőlappal

A párnák ekrü színűek (a háttámlákhoz és az ülőfelületekhez). Vízlepergető, levehető poliészter huzattal készültek, mely alacsony hőfokon mosható.

A Bello Giardino kerti bútorok kiválóan használhatók teraszokon, kertekben, verandákon és belső terekben is. Az igényes vásárlók számára készült minőségi darabok, amelyek nemcsak hívogatóan kényelmesek, de elegánsak és esztétikusak is, így valódi élménnyé teszik a szabadban való pihenést.

A garnitúrához védőhuzat is rendelhető, erről itt olvashat bővebben.

A FOGYASZTÓI ÁR TARTALMAZZA A HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS DÍJÁT IS!

Ez a bútor az itt látható kivitelben és szín(ek)ben rendelhető. A rendelhetőként jelzett darabokat általában 6-12 munkanapon belül szállítjuk ki - a csomag érkezésének idejét egy külön visszaigazolásban pontosítjuk. A bútor kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt.

FONTOS: kiszállítás előtt 30%-os előleget kérünk, a fennmaradó rész az átvételt követően fizetendő. (A fizetéssel kapcsolatos további részleteket e-mailben küldjük el Önnek, a megrendelés visszaigazolásakor.)

Referenciákat és a minőséggel kapcsolatos további információkat ide kattintva olvashat.

Részletesebb tájékoztatás a műrattan kerti bútorokról itt olvasható.

A Bello Giardino kerti bútorokról készült rövid videoért kattintson ide.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre