Blox rózsaszín-szürke szőnyeg, 160 x 230 cm - Asiatic Carpets

124990,00 Ft

Márka: Asiatic Carpets
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Szeretnél egy színes és elegáns szőnyeget, amely megmenti az életed az unalomtól? Ne keress tovább! Ez a szép Asiatic Carpets szőnyeg a Blox kollekció egyik gyöngyszeme. Lélegzetelállító mintákkal és árnyalatokkal teszi színesebbé otthonodat. Több színben is kapható.

A szőnyeg 100% pamutból készült, ezért kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A szálak nem csak vastagok, de természetüknél fogva ellenállnak a hidegnek és a szennyeződésnek. A szőnyeg kiváló hő- és hangszigetelő képességgel is rendelkezik. A gyapjúból készült szőnyegek ellenállnak a tűznek és a statikus elektromosságnak.

Kezdetben a szőnyeg szálai meglazulhatnak, de ez természetes jelenség a gyapjúnál és nem minőségromlási probléma. Rövid idő elteltével stabilizálódik és évekig élvezheted a puha felületét.

A márkáról:

Az Asiatic Carpets több, mint 60 éve van jelen a londoni piacon és ezalatt egy igazi sikercéggé nőtte ki magát. A cég mottója - a lakberendezés határait új, innovatív szintekre kell emelni! Repertoárjában különféle méretű és kialakítású szőnyegeket kínál.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre