Carus S barna kültéri széngrill, ø 62 cm - Remundi

380099,00 Ft

Márka: Remundi
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Jobban szereted, ha egy finom ételt megosztasz a barátaiddal a friss levegőn? Itt jön jól egy kiváló minőségű szabadtéri grill, amely a nyári összejöveteleket sokkal ízletesebbé teszi.

Az ilyen pillanatokban megbízható partner ez a német tervezésű és gyártású darab. A Remundi tűzrakóhelyek egyedülállóak a piacon, amelyek rendelkeznek beépített, fokozatmentesen szabályozható levegőellátás-szabályozó rendszerrel. Ez a tűzrakóhely külső oldalán található nyomócsővel könnyen vezérelhető. Ez segít hatékonyan csökkenti az üzemanyag-fogyasztást a levegőellátás lezárásával.

Nemcsak grillként, de kandallóként és fűtőberendezésként is szolgál. Az égő tűz alja a grilllap szintje alatt helyezkedik el, amely így 300 °C-ra melegszik fel. A különleges geometria miatt a hő nem egyenletesen oszlik el a grilllemezen, hőmérsékleti zónák alakulnak ki. Ez lehetővé teszi a különböző grillezési hőmérsékletet igénylő ételek egyidejű elkészítését.,Fával, fa brikettel és faszénnel is fűthető.

a csomag tartalma:,- fa tálca,- függő hamutartó,,- légáramlás szabályozó,,- légáramlás szabályozó védő,,- rozsdamentes acél grill,- acél grill tálca.

Grillterület mérete: 2567 cm²,A grillrész átmérője: ø 62 cm,Fa mérete: 56,5 x 30 x 30 cm

A rendszer minden alkatrésze kiváló minőségű 1.4301-es rozsdamentes acélból készült.

Megjegyzés:,A grillsütő természetes, speciális rozsdás felülettel rendelkezik, amely helyenként használtnak tűnhet. A rozsdás karcolást víz és sóoldat dörzsölésével vagy permetezésével lehet helyreállítani. A grill bármely részén előforduló rozsda normális jelenség, és ez a speciális felület védi a grillt. A páratartalom miatt a grilllapon is megjelenhet rozsda. Ezt növényi olajjal kell áttörölni és a grillezésre előkészíteni.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre