Classic 2 db-os barna len szalvéta szett, 40 x 40 cm - Linen Tales

9990,00 Ft

Márka: Linen Tales
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Vigyél valódi minőséget az étkezőbe a Linen Tales márka textíliáival!

Ezt a szalvéta készletet egyszerű design és prémium antiallergén anyag jellemzi. 100% lenből kézzel szőtték. Tartós és puha. Szépségét sok évig megőrzi.

A kivételes puhaság érdekében már előmosva kapod kézhez.

A megfelelő ápolást a termék hosszú élettartammal hálálja meg. Így csináld:

Mosás,Az első mosáskor a len textíliákat hidegebb vízben ajánlott mosni. Ez beállítja a merserizációs folyamatot, amelynek során a szövet selymes fényt nyer és növeli szilárdságát. Első mosáskor mosd külön a többi ruhától. Ezután már 40 fokra, makacsabb foltok esetén pedig 60 fokra emelhető a mosási hőmérséklet. Ezen a hőmérsékleten a sima lenszálak felszabadulnak, és a foltok eltűnnek.,Ha van lehetőség a mosógép vízszintjének kiválasztására, akkor érdemes a lehető legmagasabbat választani, mert a lenszálak jó nedvszívó képességűek. Ne tegyél sok, másfajta ruhaneműt a mosógépbe, mert ez esetben az anyag megcsavarodik vagy elveszíti az alakját. Győződj meg róla, hogy a másik ruhanemű, amit a len termékkel mosol, azonos színnel, súllyal és mosási utasításokkal rendelkezik.

Kézi mosás,A kézzel mosott len textília ellenáll a gyengéd öblítésnek, de nem szabad túlzottan összenyomni, csavarni vagy súrolni az anyagot. A kevésbé koszos vagy laza lenszövetekhez a kézi mosás a legalkalmasabb, hiszen ezek akár károsodhatnak is a mosógépben.,Mosószerek,Használj semleges vagy enyhe tisztítószereket, amelyek nem tartalmaznak fehérítőszereket, például klórt vagy peroxidot. Ne öntsd a mosószert közvetlenül a szövetre, hanem add a vízhez - a textíliát csak akkor tedd a vízbe, amikor a mosószer már teljesen feloldódott. Majd alaposan öblítsd ki.,Fehérítés,A fehérítőszereket tartalmazó mosószerek ideálisak fehér ruhák mosásához. Nem használhatók viszont színes ruhákhoz, mert elszíneződést vagy más károkat okozhatnak. A klórfehérítő gyengítheti a szövetet, és sárga elszíneződést okozhat. Ha a szövet fehérítésére van szükség, használj oxigén alapú fehérítőt.

Szárítás,Óvatosan, meggyűrés nelkül tedd be a ruhát a szárítóba, függetlenül attól, hogy milyen szárítási módot választasz - dobos szárítást vagy frottír törölköző szárítást. Vasalás előtt gyúzúdj meg róla, hogy a ruha enyhén nedves. A fehér ruhák napfényen történő szárítása segít megőrizni a szövet eredeti színét. A szárítás gyengíti a szövet szálait, amelyek összezsugorodnak és csomókat képeznek. A túlszárított ruha magától helyreállítja természetes nedvességtartalmát a levegőben található nedvesség felszívásával.

Vasalás,Szárítás után azonnal vedd ki a ruhaneműt a szárítóból, hogy a ruha nedves maradjon, és hogy csökkentsd a gyűrődés kockázatát. Használja a vasalót hajtogatott és sima ruhaneműhöz, vagy szükség szerint. A len textíliát kifordítva vasald. Használj gőzölős vasalót meleg/forró beállítással, és szükség esetén a permetezd meg vízzel a szövetet.

Koaguláció:,A Linen Tales termékei a hagyományos, nem mosható szövetekhez képest kevésbe hajlamosak a zsugorodásra. A még nem zsugorodott anyagok általában, legfeljebb 3%-kal mehetnek össze. Ne tisztíts száraz textileket forró környezetben, mivel az hozzájárulhat a zsugorodási folyamathoz.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre