Collage Earthy gyapjú szőnyeg, 150 x 240 cm - Flair Rugs

93519,00 Ft
116900,00 Ft
-20%

Márka: Flair Rugs
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Kényeztesd lábaidat a Flair Rugs márka minőségi, puha szőnyegével! Jól szigetel és kellemesebbé teszi a helyiséget. Az atipikus forma pedig egy kis luxust ad a megjelenéséhez.

A gyapjúból készült szőnyegek kiválóan szigetelik a hőt és a hangot. Benyomódás után a szálak visszatérnek eredeti formájukra.

Ne lepődj meg azon, ha az első pár hónapban a szőnyeg vedleni kezd. Ez a gyapjú szőnyegek jellemzője, amely pár hónap múlva elmúlik. Ne húzd ki a szálakat a szőnyegből, hanem egyszerűen csak vágd le.

Miért vásárolj szőnyeget?,Az esztétikai okokon kívül, a jó minőségű szőnyegek hang- és hőszigetelőként is funkcionálnak. Melegen tartja a lábad és remekül tompítja a gyerekek dübörgését. Ezek a szőnyegek antisztatikus tulajdonsággal is rendelkeznek, így az olyan háztartásokban is megállják a helyüket, ahol háziállatok is vannak. Jobban megtartja házi kedvencek lehullott szőrét, így feltakarításuk is sokkal könnyebb (ez a porszemcsékre is igaz). Ezenkívül a padlót is védi a kutyák és macskák karmolásától.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre