Dohányzóasztal Haruki Alpesi Lucfenyő/fekete/fém

41430,00 Ft

Márka: MERKURY MARKET
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Merkurymarket.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Elegáns, egyenes vonalak és érdekes padlás jellege jellemzi a Haruki dohányzóasztalt. Ez a gyönyörű, jellegzetes bútordarab biztosan feldobja bármely belső teret, és modern hangulatot kölcsönöz nappalijának, irodájának vagy hálószobájának.

Tartós anyagok - masszív bútorok

A dohányzóasztal tartós és erős, alpesi fenyő színű laminált forgácslapból készült. A masszív, fekete fémlábak hangsúlyozzák a bútor modern stílusát. Az asztallap matt felületének köszönhetően a dohányzóasztal könnyebben illeszkedik a klasszikus stílusokhoz. 

Jól megtervezett bútorok

A dohányzóasztalnak stabil teteje van, amelyre egy csésze kávét vagy teát helyezhet, könyvet olvashat, vagy dekorációs elemeket helyezhet el rajta. A masszív, fém lábak könnyedén megtámasztják az egészet. A bútor azúrkék szerkezete könnyedséget és egyszerűséget kölcsönöz neki. 

Modern és klasszikus terekhez egyaránt 

A Haruki dohányzóasztal jellegzetes alpesi lucfenyő színének, természetes fa mintázatának és vonzó fekete fémlábainak köszönhetően könnyen illeszkedik a legkülönbözőbb belsőépítészeti stílusokhoz. Segítségével könnyedén berendezhet egy otthoni irodát, egy modern nappalit vagy egy tetőtéri hálószobát. Nézze meg a Harunki sorozat többi bútorát is - vannak asztalok, komódok, polcok, tévészekrények és vitrinek. A teljes kollekcióval a berendezés egységes és érdekes lesz.

Haruki bútorok vásárlása 

Az üzletünkben kapható Haruki komód önösszeszerelő termék. Ügyfeleinknek jól védett kartoncsomagolásban szállítjuk. A minden csomagban található egyértelmű utasítások és a megfelelő összeszerelési elemek megkönnyítik a bútorok saját maga általi összeszerelését.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre