Ena tömör tölgyfa szerkezetű moduláris szekrényelem 5 polccal - Gazzda

316792,00 Ft
395990,00 Ft
-20%

Márka: Gazzda
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Alakítsd ki az Ena szekrényt, úgy ahogyan Te szeretnéd.

Ehhez az elemhez egyéb elem is vásárolható: Bal oldali modul. Jobb oldali modul.

A tölgyfa ápolása:,Annak érdekébne, hogy a Gazzda bútorai egy életen át szépek legyenek, ápold őket a márka világos tölgyfa ápolószer szettjével.,A minimalista és egyedi kialakítású termékeket gyártó Gazzda márka számos nemzetközi díjjal rendelkezik.

A márkáról:,A Bosznia-Hercegovinai Gazzda tömör tölgyfából készíti bútorait, melyek összetéveszthetetlenek, és magukban hordozzák az ország múltját, és a benne mindenütt jelenlévő természet tisztaságát. A márka bútorait egyedülálló, minimalista arculatuk miatt is imádják annyian.

A cég egyedi bútoraiért számos rangos nemzetközi díjat kapott, többek között a Red Dot Design Awards és az Interior Innovation Award elismeréseket is átvehették.

Az Ena kollekció nevét a tervező, Salihe Teskeredzic, lánya legjobb munkáiról kapta.,Munkáját a következő szavakkal írja le: "Számomra az alkotás folyamata egy játék – ugyanazzal az örömmel, amit a gyerekek az új játékoktól tapasztalnak, én közeledek a ceruzához, és lelkesedést érzek az új projektek iránt. Örömből tervezek, soha nem kényszerből vagy kötelezettségből.”

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre