Fakertkészlet LIMA I. 1 4

168441,00 Ft

Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

A Lima és a fém Lima bútorkészlet 4 fő számára alkalmas. Tökéletesen felszereli a teraszt, a kocsmát és a házat. Fogadjon olyan természetes anyagokra, amelyek nem mennek ki a divatból.,A fa és a fa szintén javítja kertjét,A Lima 1 4 fenyőfa bútorkészletben fix étkezőasztalt és négy széket kap . Az asztallap elegáns formája hangulatot kölcsönöz a készletnek. Csak hívjon meg barátokat, vagy hívjon össze egy családot, és kezdődhet a szabadtéri ünnepség! Arra is kíváncsi, hogy a szezont követően hogyan lehet a bútorokat minél könnyebben elrejteni? Lima játék lesz. Összecsukhatja az asztal alját, és egymásra rakhatja a székeket (egymásra rakhatók) - a bútorok a tárolás során minimum helyet foglalnak el .

Bizonyára tudja, hogy a fa varázsa nem haladja meg az anyagot. Tartós fémmel kombinálva gyönyörű kerti ülőhely jön létre, amelyet minden látogatás alkalmával irigyelni fog. A fa nem melegszik fel a melegben, és túléli a kiömlött sört és a gyerekjátékokat . A padokkal ellátott fa ültetvény klasszikus a gasztronómiai létesítményekben, például az éttermek és kocsmák kertjében. A fenyőbútorok sok évszakon át tartanak és minimális karbantartást igényelnek .,Minden, ami a Lima bútorok anyagát illeti,Bútorokat kész felületkezeléssel látunk el - lakkozva . A Lima ülőgarnitúra FSC tanúsítású fenyőből készült, ami magabiztosságot ad, hogy gondosan kezelt erdőkből származó, minőségi és egészséges fából készült terméket vásárol .,A fenyőfa kellemes tapintású, ugyanakkor szilárd és rugalmas. Nagyobb arányban tartalmaz gyantát, ezért jól kezeli a nedvességet. A fenyő deszkák sok vonallal rendelkeznek, és a természetes szerkezetnek köszönhetően minden bútordarab eredeti , egyedi rajzkal.,A tömörfa készlet egyszerű karbantartása,A minőségi fa megérdemli, hogy gondozása a lehető leghosszabb ideig tartson. Ne aggódjon - nem lesz nehéz. Rendszeresen végezzen karbantartást teakolajjal , amely megvédi a fát a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól, és hangsúlyozza annak színét és természetes textúráját. Használhatja egyszer vagy kétszer - útmutatásokat talál a teakolajról szóló cikkünkben .,A rutinszerű tisztításhoz egyszerűen törölje le a bútorokat a portól és a szennyeződéstől. Ha a szennyeződés nagyobb, enyhén megcsiszolhatja, majd bevonhatja védőolajjal, vagy új bevonatot alkalmazhat . Hosszabb használat esetén ne felejtse el meghúzni a csavarokat és szerelje vissza az ízületeket.,Praktikus kiegészítők a limai ülésekhez,Ha egész évben kint akar ülni tető nélkül, javasoljuk, hogy vásároljon védőburkolatot a bútorokhoz . A szettet PVC ponyvával borítja, így megvédi a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól és a szennyeződésektől. Jó kiömlés után is leülhet tiszta és száraz bútorokra.,Annak érdekében, hogy még kényelmesebb legyen az Ön számára, fontolja meg a párnák vásárlását - a Lima fenyő készlethez az alacsony háttámla párnái lesznek megfelelőek . A párnák puhább ülést biztosítanak és színesítik az egész bútorkészletet. Ezután már csak annyit kell tennie, hogy egy szép terítővel és terítékkel díszíti az asztalt, és készen áll a kerti ülés.

Pontokban: miért vásárolna Lima szettet fenyőből?

Elegáns fa ülősarkot kap 4 fő részére (étkezőasztal és 4 szék),,az összecsukható asztalnak és az egymásra rakható székeknek köszönhetően a szezon után könnyedén tárolhatja a bútorokat, mivel azok szinte nem foglalnak helyet, ami praktikus a gasztronómiai létesítmények számára is,,nem kell aggódni a felületkezelés miatt - az ülést festették,,a masszív fenyőbútor praktikus, gyönyörű és ugyanakkor megfizethető,,Az FSC tanúsítvány megadja a felhasznált fa minőségét és egészségét,,a készlet nagy teherbírású, és megfelelő gondozással évtizedekig jól fog szolgálni.

A hatalmas fenyőfakészlet a legnépszerűbb a teraszok, házikók és kocsmakertek felszereléseként. Vessen egy pillantást az összes tömörfa kerti készletre, és válassza ki a legjobbat, amellyel kellemes pillanatokat tölt el a friss levegőn. Sestava obsahuje: 4x Fakert kerti fotel LIMA, 1x Fából készült kerti asztal LIMA

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre