Fekete kétszemélyes tömörfa ágy fekete Double Latex futon matraccal és tatamival, 140 x 200 cm - Karup Design

438189,00 Ft
547739,00 Ft
-20%

Márka: Karup Design
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Egyszerű, letisztult keret, minőségi tömörfa és a japán precizitásra jellemző kivitelezés. Noha a Karup Design egy dán márka, inspirációjának fő forrása a japán kultúra. Élvezd a tökéletes harmóniát, amit ez a darab sugároz.,A dupla latex réteggel ellátott matrac 18 cm magas. A pamutfelület biztosítja a légáteresztést és kellemes tapintásúvá teszi. A PU töltés pedig a tartósságról gondoskodik.

Ha magát a matracot szeretnéd megvásárolni ágykeret nélkül, kattints ide.

A szerkezet színe szándékosan nem 100%-ban átlátszatlan. Közelebbről nézve a természetes fa anyag rajzolata áttűnik rajta. A Karup Design márkáról:

A márka az egyszerű és letisztult designt hirdeti. Kényelmes kanapékat és futonokat gyárt az innovatív dán márka. A gyártás Európában zajlik. A szeretettel készült bútorokra a profi formatervezés és a maximális kényelem jellemző.

A Karup Design többfunkciós bútorait főleg a japán életstílus inspirálja. A gyors ütemű élet és a helytakarékosság voltak a siker kulcsai, és segítettek a dán tervezőknek létrehozni a japán hagyományokat tükröző, kényelmes futonokat, kanapékat.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre