Fémkészlet BETA 1 + 2 (70x70 cm)

143357,00 Ft

Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Kicsi fémülés, ideális minden erkélyhez vagy kerthez, ahol nincs hely. Az állítható székekkel ellátott Beta szett maximális kényelmet nyújt.,A Beta 1 + 2 fémülések két elegánsan lekerekített székből állnak, amelyek dekoratív szerelvényekkel rendelkeznek a háttámla felső részén. Legfontosabb előnye a pozicionálhatóság - döntse meg a háttámlát úgy, hogy az a lehető legjobban megfeleljen Önnek. A széket praktikus négyzet alakú asztal egészíti ki, amelynek oldala 70 cm. A bétaüléses ülők bárhol helymegtakarítást igényelnek, és ott, ahol stílusos pihenő sarkot szeretnének létrehozni ülőhelyekkel.,Erkélyre, loggiára, kis teraszra és télikertre illeszthető. Kiváló választás kisebb kávézók és vendéglőkertek számára is, ahol nagy kényelmet biztosít a vendégek számára (különösen, ha puha székekkel kiegészíti a székeket). Az asztal csak egy csésze kávét vagy egy pohár bort és apró ételeket kínál. Asztalterítővel, virágvázzal vagy terítékkel beállíthatja .,A Beta készlet szilárd fémből készül , fekete RAL spray-vel . A fém fotelok megerősített szerkezettel rendelkeznek , amely akár 100 kg teherbírást is biztosít. A bútor nem nehéz, és mindenki kezelheti.,A fém kerti bútorok előnyei

Kiváló minőségű felülettel rendelkezik , kitűnő a tartósság és a hosszú élettartam szempontjából.,Erős, erős, nem morzsolódik és nem ingadozik.,Könnyedén kombinálhatja a színekkel kerti elemekkel és különféle kiegészítőkkel.,Praktikus és könnyen karbantartható - csak mossa le szappanos vízzel.,Semmi sem történik vele, még akkor sem, ha elfelejti elrejteni az esőtől.,"Undorító" kártevők , ami nagy előnye a fa és a természetes rattan szemben.,Könnyű, így a kezelése és a szállítása nem jelent problémát .

Fém bútorok gondozása,Bár vannak olyan anyagok, amelyeknek valódi adag ápolásra van szükségük, szerencsére a fém nem tartozik ezek közé . De ez mégis megérdemli a figyelmet. A tisztításhoz nem kell semmilyen speciális terméket használni; nagyobb szennyeződés esetén elegendő ruhával és meleg vízzel , vagy tisztítószerrel. Nyugalmának érdekében a bútorok illesztéseit a szezon előtt megkenheti, hogy elkerülje az évek után fellépő repedéseket.,A Beta 1 + 2 fémkészlet kiegészítőiről és tárolásáról,A tökéletes kényelem érdekében töltse ki a fémszékeket párnákkal (magas háttámla típusú). A széles színválaszték és a párnadekorációk közül könnyen kiválaszthatja az Ön stílusának megfelelőt.,A bútorok egész évben tartózkodásának kiváló segítője a bútorok burkolata , amelyek megóvják ülőhelyét az esőtől, a portól és az egyéb szennyeződésektől, így tiszta és száraz bútorokon ülhet egy nagy vihar után is. Ha nem egész évben használja az ülést, akkor a fémkészletet télen tartsa zárt, szellőztetett helyen .,Mit mondnak ügyfeleink a Beta 1 + 2-ről?,Az ügyfelek különösen hangsúlyozzák a fémszerelvények karbantartás nélküli jellegét - a por nem ragaszkodik hozzájuk, eső után a székekben nincs "pocsolya". A műanyag bútorokkal összehasonlítva a fém bútor tartósabb és hosszabb élettartamú , bár egész évben kültéren elhelyezhető.,Számos vásárló értékeli a fémszerelvények megfizethetőségét, valamint a kiváló ár-minőség arányt, különösen az állítható székekkel ellátott verziók esetében, amelyek gyakran drágák. Ideális választás azok számára, akik nem akarnak több tízezer költeni kerti bútorra , mégis szeretik élvezni a kényelmes ülést a kertben.,Miért válassza a Beta 1 + 2?

Ha kedvezőbb ülőhelyeket keres kisebb helyekre,,két elegáns, állítható fémszékből áll, 100 kg teherbírással,,tartalmaz egy praktikus négyzet alakú táblát,,a fém bútor praktikus és jól karbantartott,,az anyag képes ellenállni a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak ,,könnyedén harmonizálhatja színét a környezettel, akár erkélyen, akár a kertben.

Fedezze fel más fémbútorkészleteket elfogadható internetes áron, és válasszon kívánsága szerint a megfelelőt. Sestava obsahuje: 2x Állítható fém szék SZÜRKE (fekete), 1x Fém asztal TREND 70x70 cm

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre