Frottír lila lepedő 160x200 cm

4498,00 Ft

Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Scandishop.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Frottír lepedő  A frottír lepedő az egyszerű karbantartása miatt, tartóssága és magas nedvszívóképessége miatt kedvelt és keresett. A puha anyaga kellemes tapintású és hosszú élettartammal dicskedhet. További előnyei közé tartozik a rugalmassága, a lepedő így nem csúszik el és tartja a formáját. A szállodáknál is kedvelt, mivel nem szükséges vasalni.

Anyag: 80% pamut | 20% poliészter Grammsúly: 190 g/m2 Lepedő grammsúlya Grammsúly 190 g/m2 a magasabb 190 g/m2 Lux grammsúly minőséggel és tartósságal büszkélkedhet. A sűrű szálai puha és kellemes tapintással rendelkeznek.

Lepedő mérete 160 x 200 cm . A 160 x 200 cm lepedők sok háztartásban kedveltek. Ez a méret tökéletes a kétszemélyes ágyakra.

Lepedő színe Lila  Dobja fel belső terét az érdekes lila színnel. Halványabb árnyalatok a hálóba vagy gyerekszobába alkalmasak. Sötétebb árnyalatú kiegészítőkkel nyugott környezetet alkot, ösztönzi a kreativitást és a képzelőerőt.

Lepedő rögzítése Elasztikus lepedő . A lepedő cseréje gyerekjáték. Az elasztikus lepedők praktikusak, jól tartanak az ágyon és nem csúsznak el. A szélén bevarott gumi segítségével a lepedő cseréje még egyszerűbb és gyorsabb lesz.

Gumis lepedő Ha Ön a hagyományos vagy frottír lepedő kedvelője, biztosan értékelni fogja a gumis szélű lepedőt. Keresett minden szállás helyen, de óvodák vagy kórházak is gyakran keresik. Az egyszerű felhúzása matracra és a cserélhető gumi is nagy előnyt jelent számára.

HÁNY FOKON MOSSUK A LEPEDŐT? A kíméletes 40 °C hőfokot mindegyik anyag jól viseli. A lepedőket leggyakrabban 30 és 60 °C közti hőfokon mossuk. Szatén, mikroflanel, frottír, jersey vagy krepp lepedőket lehet alacsonyabb hőfokon, 40 °C mosni. Így megszabadul a szennyeződésektől, izzadság nyomai és az elhalt sejtektől.

Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C MILYEN GYAKRAN MOSSUK A LEPEDŐT? Életünk egy harmadát az ágyban töltjük. Az ágyneműt ezért rendszeresen mosni kell. A mosás 1x kéthetente ajánlott. Meleg hónapokban, nagyobb izzadás esetén vagy betegségnél ez az intervallum rövidebb, ilyenkor 1x hetente ajánlott a mosás.

Minden héten, legalább 1x kéthetente A LEPEDŐT SZÁRÍTÓGÉPBEN SZÁRÍTHATJA Alacsony hőfokon ajánljuk szárítani, magas hőfok negatív hatással lehet az anyag színére és tulajdonságaira. A jersey, szatén

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre