Grab Natural/Beige bézs variálható kinyitható kanapé - Karup Design

352990,00 Ft

Márka: Karup Design
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

A Grab kanapét nem csak ülőbútorként használhatod. Ha lenyitod a kartámlát pár másodpercen belül egy kényelmes ágyként szolgál.

A Grab kanapé egyaránt alkalmas kis méretű lakásokba és nagy nappalikba is. A kiváló minőségű futonnak köszönhetően lenyitott állapotban kényelmes fekhelyként és álló pozícióban praktikus kanapéként használható. A Karup Design tervezők szerint a Grab kanapé egy tökéletes bútordarab, ahol a családtagok rengeteg időt tölthetnek együtt.

A szerkezet színe szándékosan nem 100%-ban átlátszatlan. Közelebbről nézve a természetes fa anyag rajzolata áttűnik rajta.

Az összeszerelési útmutatót ebben a videóban találod:

A Karup Design márka

Egyszerű és praktikus. A Karup Design márka a minőségi és praktikus életvitelre összpontosít.

Az első dolog, ami a Karup Design bútorai láttán feltűnik, hogy egyszerű és letisztult design jellemzi őket. Akár a variálható kanapékat, akár a futonokat nézzük. A márka székhelye Dánia. A bútorok gyártása Európában történik. Szeretettel készült kézműves és formatervezett bútorok kerülnek az otthonokba.

A Karup Design többfunkciós bútorait főleg a japán életstílus inspirálja. A gyors ütemű élet és a helytakarékosság voltak a siker kulcsai, és segítettek a dán tervezőknek létrehozni a japán hagyományokat tükröző, kényelmes futonokat, kanapékat.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre