GRENADA állítható aluminium sarok kerti bútor szett 5-6 fő számára

848552,00 Ft

Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Luxus kerti bútor szett 5-6 fő részére. Kényelmes, állítható kanapé, pontos kivitelezés, minőségi anyag és puha párnák. Ez a Grenada alumínium szett.,Grenada alumínium bútor szett a 2020-as év újdonsága. Választhatja a teljes szettet, vagy összeállíthatja a saját teraszának megfelelő Grenada alumínium szettet. A modern dizájnos bútorral minden ünnepség és családi összejövetel exkluzív élmény lesz. Azonnal hozzáadhat további darabokat a szetthez, így több helyet kap az ülésre, vagy később is megvásárolhatja őket, amikor csak szüksége van rájuk. Középső részek hozzáadásával megnő a kanapé, külön állítható székek is vannak.,Elegáns, minimalista, időtlen és stílusos - ezekkel a szuperlatívuszokkal nevezhetik a Grenada luxus alumínium szettet. A vendégeket elvarázsolja a letisztult kivitelezés, az egyszerű és egyben átgondolt tervezés és a felhasznált anyagok minősége. Tökéletesen alkalmas modern házakhoz vagy funkcionalista villákhoz, de felhasználható kereskedelmi tevékenységekben is, például a szálloda teraszának meghatározó bútoraként. Kerülje a rossz minőségű bútorokat, és bízzon egy olyan szettben, amely biztosan kertjének egyik ékszere lesz.,Kapcsolódjon ki egy kényelmes és gyönyörű kanapén,A Grenada szett ötüléses kanapét tartalmaz (központi részekből és állítható sarokrészekből áll), amelyet egy alumínium asztal / puff egészít ki. Az egyes darabokat tépőzár tartja össze. Az edzett üveglapú (5 mm-es, alumínium színre fújva) asztalra sokféle tárgyat helyezhet el, de egyszerűen átalakíthatja egy másik ülőhellyé az üveglap párnára történő cseréjével. A bútor szett a sarokrészek állíthatóságával tűnik ki - 6 szögből választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet.

A felhasznált anyag (epoxidált alumínium) hosszú élettartamot biztosít, és nem igényel bonyolult karbantartást . A bútorok állítható magasságú lábakkal rendelkeznek, amelyeket az egyenetlen felület esetén használhatja. A párna 10 cm vastagságú világosszürke árnyalata gyönyörűen illeszkedik a tipikusan hideg alumínium árnyalatához. A tömör szövetből készült párnák, amelyek súlya 220 g / m 2, a szett részét képezik. A szett sarokelemei között dekorációs párnák találhatók. A párnahuzatok moshatók (40 ° C-on textilöblítő nélkül), így a kerti szett mindig újnak néz ki. A párnák az összes ülőrész árában szerepelnek, csakúgy, mint a kiegészítő párna a puffra. A szett sarok darabai dekorációs párnákat tartalmaznak.,Fedezze fel az alumínium kerti bútor előnyeit,Az alumínium bútorok nem túl gyakoriak a háztartásainkban, de számos előnyük van, és érdemes beléjük fektetni. Ha luxus fém bútort keres, az alumínium a megfelelő választás. Miért válassza az alumínium bútorokat?

A gyártáshoz "kemény alumíniumot" duralt használnak, amely nagyon szilárd.

Az alumínium bútorok kiváló stabilitással, tartóssággal és könnyű súllyal rendelkeznek, ezért ne aggódjon, ha időről időre mozgatnia kell a bútorokat.

Az alumínium természetes szürke-ezüst színe bárhová illik, gyönyörűen kiegészíti a fa és üveg.

A bútorok egész évben kültéren lehetnek, nem kell aggódnia az alumíniumnál a korrózió miatt.

Napsütésben értékelni fogja az alumínium alacsony vezetőképességét, más fém bútorokhoz képest nem melegszik fel.

Az alumínium bútorok előnye a szokásostól magasabb élettartam.

Hogyan kell ápolni az alumínium bútorokat?,Más anyagokkal összehasonlítva az alumínium karbantartása nagyon egyszerű, szinte nincs. A rutinszerű ápolást ronggyal vagy kevés mosószerrel teheti meg, nem kell speciális termékeket vásárolnia. A Grenada egyenes élekkel rendelkezik, így nem kell aggódnia a bonyolult bútorszélek súrolása végett. Az alumínium nem tartja magában a szennyeződést, eső után nem szívja fel a vizet, és nem telik meg porral - gond nélkül fog menni a karbantartás.,A Grenada szett párnája a cipzárnak köszönhetően levehető huzattal rendelkezik, így gond nélkül megmoshatja. A rendszeres tisztításhoz elegendő egy ruhatisztító henger, amely eltávolítja a szennyeződést a textíliákból, és ezt különösen értékelni fogja, ha háziállata van.

Miért válassza a Grenada kerti bútor szettet?

Újdonság - luxus bútor, exkluzív szett

a minimalista és időtlen dizájn a minőségi anyaggal és kivitelezéssel kombinálva több éves használatot biztosít

pontosan varrott magas párnák garantálják a maximális kényelmet az Ön és vendégei számára,

bármikor megnövelheti a szettet további modulok megvásárlásával,

a bútor Önt fogja szolgálni, s nem Ön a bútort - karbantartásmentes, szinte törhetetlen, a párnahuzatokat a mosógépben moshatja meg,

az alumínium bútorok nem tartják meg a meleget, könnyen hordozhatók és nincs korrózióveszély.

Érdekli Önt a Grenada ülőgarnitúra? Bízunk benne, hogy ez lesz a megfelelő az Ön kertjébe. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Nézze meg a Grenada szett egyéb változatait, vagy állítsa össze saját ízlésének megfelelően  az online konfigurátorban.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre