GRENADA többfunkciós alumínium kerti bútor szett 8 fő részére

1170191,00 Ft

Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

A luxus nemesfém kerti bútor bármelyik kert központi részét képezi. A maximális kényelem, a hosszú élettartam és a precíz kialakítás mindenkit lenyűgöz.,A Grenada alumínium bútor szett a 2020-as év újdonsága. Választhatja a teljes szettet, vagy összeállíthatja a saját teraszának megfelelő Grenada alumínium szettet. A modern dizájnos bútorral minden ünnepség és családi összejövetel exkluzív élmény lesz. Azonnal hozzáadhat további darabokat a szetthez, így több ülőhelye lesz, vagy később is megvásárolhatja őket, amikor csak szüksége van rájuk. Középső részek hozzáadásával megnő a kanapé, külön állítható székek is vannak.,Elegáns, minimalista, időtlen és stílusos - ezekkel a szuperlatívuszokkal nevezhetik a Grenada luxus alumínium szettet. A vendégeket elvarázsolja a letisztult kivitelezés, az egyszerű és egyben átgondolt tervezés és a felhasznált anyagok minősége. Tökéletesen alkalmas modern házakhoz vagy funkcionalista villákhoz, de felhasználható kereskedelmi tevékenységekben is, például a szálloda teraszának meghatározó bútoraként. Kerülje a rossz minőségű bútorokat, és bízzon egy olyan szettben, amely biztosan kertjének egyik ékszere lesz.,Fedezze fel az alumínium kerti bútor előnyeit,Az alumínium bútorok nem túl gyakoriak a háztartásainkban, de számos előnyük van, és érdemes beléjük fektetni. Ha luxus fém bútort keres, az alumínium a megfelelő választás. Miért válassza az alumínium bútorokat?

A gyártáshoz "kemény alumíniumot" duralt használnak, amely nagyon szilárd.,Az alumínium bútorok kiváló stabilitással, tartóssággal és könnyű súllyal rendelkeznek, ezért ne aggódjon, ha időről időre mozgatnia kell a bútorokat.,Az alumínium természetes szürke-ezüst színe bárhová illik, gyönyörűen kiegészíti a fa és üveg.,A bútorok egész évben kültéren lehetnek, nem kell aggódnia az alumíniumnál a korrózió miatt.,Napsütésben értékelni fogja az alumínium alacsony vezetőképességét, más fém bútorokhoz képest nem melegszik fel.,Az alumínium bútorok előnye a szokásostól magasabb élettartam.

Hogyan kell ápolni az alumínium bútorokat?,Más anyagokkal összehasonlítva az alumínium karbantartása nagyon egyszerű, szinte nincs. A rutinszerű ápolást ronggyal vagy kevés mosószerrel teheti meg, nem kell speciális termékeket vásárolnia. A Grenada egyenes élekkel rendelkezik, így nem kell aggódnia a bonyolult bútorszélek súrolása végett. Az alumínium nem tartja magában a szennyeződést, eső után nem szívja fel a vizet, és nem telik meg porral - gond nélkül fog menni a karbantartás.,A Grenada szett párnája a cipzárnak köszönhetően levehető huzattal rendelkezik, így gond nélkül megmoshatja. A rendszeres tisztításhoz elegendő egy ruhatisztító henger, amely eltávolítja a szennyeződést a textíliákból, és ezt különösen értékelni fogja, ha háziállata van.,Miért válassza a Grenada kerti bútor szettet?

Újdonság - luxus bútor, exkluzív szett,a minimalista és időtlen dizájn a minőségi anyaggal és kivitelezéssel kombinálva több éves használatot biztosít,pontosan varrott magas párnák garantálják a maximális kényelmet az Ön és vendégei számára,,bármikor megnövelheti a szettet további modulok megvásárlásával,,a bútor Önt fogja szolgálni, s nem Ön a bútort - karbantartásmentes, szinte törhetetlen, a párnahuzatokat a mosógépben moshatja meg,,az alumínium bútorok nem tartják meg a meleget, könnyen hordozhatók és nincs korrózióveszély.

Érdekli Önt a Grenada ülőgarnitúra? Bízunk benne, hogy ez lesz a megfelelő bútor az Ön kertjébe. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal. Nézze meg a Grenada szett egyéb változatait, vagy állítsa össze saját ízlésének megfelelően  az online konfigurátorban.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre