Hatalmas kerti szett VIKING fenyőből 1 2 2 (40 mm) - különböző hosszúságú 150 cm

338423,00 Ft

Márka: Česká výroba
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Tartós tömörfa kerti bútorokat keres? Fogadjon egy fenyőből készült viking szettre, az nem árul el. 8-10 fős ülőhely ideális házikóhoz vagy kocsma kertjéhez.,Nem fél a rossz időjárástól és minden körülmények között ragaszkodik . Ez a Viking, egy kemény harcos, és a kerti bútoraink is. Az eredeti vikingekkel ellentétben nem Skandináviában, hanem Csehországban gyökereznek - hazánkban tömör fenyőfából készül.,A fa nem melegszik fel a melegben, és túléli a kiömlött sört és a gyerekjátékokat . A fából készült kerti bútorok továbbra is népszerűek Csehországban, mert tökéletesen illeszkednek a kert fái és cserjei közé, és minden házhoz, teraszhoz, házikóhoz és erkélyhez alkalmasak. A fa ülőgarnitúra klasszikus a gasztronómiai létesítményekben, például az éttermek és kocsmák kertjében. A fenyőbútorok sok évszakot fognak tartani!

Minden a használt fenyőfáról,FSC-tanúsítású fenyőfát használtunk előállításunk során , ami bizonyosságot nyújt Önnek abban, hogy minőségi és egészséges fából készült terméket vásárol gondosan kezelt erdőkből. A fenyőfa kellemesen puha, szilárd, hajlékony és bizonyos mennyiségű gyantát tartalmaz, ezért jól kezeli a nedvességet. A szilárd anyag 40 mm vastagsága megmunkálás után van ! Ha versenytárs termékkel hasonlít össze, kérdezze meg az anyag nettó szilárdságát a megmunkálás után - ez a minőség alapvető mutatója. Legyen óvatos, egyes gyártók a feldolgozás előtt megadják a vastagságot.,A bútorokat természetes formájában szállítjuk , a fát 80 ° C-ra szárítva pasztőrözzük. Biztosítsa az Ön által választott felületkezeléssel. Vegyen be egy méhviasz, teakolaj vagy mázlakk készletet a Viking készletre, vagy használjon kemény lakkot vagy kétkomponensű epoxi lakkot.,Hogyan kell gondozni a tömör fenyő bútorokat?,A minőségi fa megérdemli, hogy gondozása a lehető leghosszabb ideig tartson. Ne aggódjon - nem lesz nehéz. Rendszeresen végezzen karbantartást teakolajjal , amely megvédi a fát a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól, és fokozza a fa színét és természetes textúráját. Mindenki használhatja - a teakolajról szóló cikkünkben találhat utasításokat .,A rutinszerű tisztításhoz egyszerűen törölje le a bútorokat a portól és a szennyeződéstől. Ha a szennyeződés nagyobb, enyhén megcsiszolhatja, majd bevonhatja védőolajjal . Hosszabb használat esetén ne felejtse el meghúzni a csavarokat és szerelje vissza az ízületeket.,Praktikus kiegészítők ülő Vikinghez,Ha egész évben kint akar ülni tető nélkül, javasoljuk, hogy vásároljon védőburkolatot a bútorokhoz . A szettet PVC ponyvával borítja, így megvédi a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól és a szennyeződésektől. Az esőben történő gyakori áztatás károsíthatja a fát. És minden felhajtás után tiszta és száraz bútorokra ülsz!,Annak érdekében, hogy még kényelmesebb legyen az Ön számára, fontolja meg a párnák vásárlását - a fenyőből készült Viking szetthez párnákra lesz szüksége padokhoz és párnákra alacsony derékú székekhez . A párnák puhább ülést biztosítanak és színesítik az egész bútorkészletet. Ezután már csak annyit kell tennie, hogy egy szép terítővel és terítékkel díszíti az asztalt, és megkezdődhet az ünneplés vagy a grill.

Röviden: miért vásárolna egy Viking-szettet fenyőből?

átlag feletti vastag fenyő tömör fából készült ülést kap - 40 mm,,a bútorok nagy teherbírásúak és megfelelő gondozással évtizedekig jól szolgálják Önt ,,a fa hagyományos természetes anyag, amely soha nem megy ki a divatból,,Az FSC tanúsítvány tanúsítja a felhasznált fa minőségét és egészségét.

A hatalmas fenyőfakészlet a legnépszerűbb a teraszok, házikók és kocsmakertek felszereléseként. Az ügyfelek különösen dicsérik a bútorok kedvező árát ilyen erősségű és minőségű fa esetében. Vessen egy pillantást az összes tömör fából készült kertkészletre, és válassza ki a legjobbat, amellyel kellemes pillanatokat tölt el a kertben vagy a teraszon.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre