Hexacare Bagged Springs kétoldalas matrac, 80 x 200 cm - Moonia

158990,00 Ft

Márka: Moonia
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

A Hexacare Bagged Springs matrac egy zsákrugós matrac, melyre elsősorban az a jellemző, hogy minden zsákrugó külön zsebben található, ami csökkenti a rugók közötti súrlódást és hozzájárul a kiváló kényelemhez. Amellett, hogy elkerüli a zsákrugók által kibocsátott zavaró zajt a súrlódás során, védi is azokat, ezért hosszú élettartamú.

Mivel minden Bagged Springs zsákrugó külön van csomagolva, csak azok aktiválódnak, amelyeken fekszel, nem pedig mindegyik. Amikor partnered megmozdul, te észre sem fogod venni, és nyugodtan aludhatsz az ágy másik oldalán. A matrac összesen 225 független zsákos rugót tartalmaz, amelyek egyéni alkalmazkodást biztosítanak a matrac minden területén.

A Bagged Springs matracok mindig nagyobb tartósságot adnak, mint a habmatracok. A zsákos rugók porózusak, és bármilyen hőmérséklethez alkalmasak anélkül, hogy páratartalommal járó kellemetlenségeket okoznák.

A rugós matracok nagy előnye a nagy légáteresztő képesség. A levegő kering a matracban, így ideális választás azok számára, akik érzékenyek a hőre, vagy akiknek problémái vannak az éjszakai izzadással.

A nedvesség gyorsan eltűnik, megakadályozva a penész elszaporodását. A matrac teljes hosszában több zsákrugó van, mint a hagyományos matracokban. Ez javítja az alvás minőségét, mivel ezek a zsákrugók külön-külön olyan mélységig vannak összenyomva, amely ahhoz szükséges, hogy a testet megfelelően alátámassza.

Minden egyes Hexacare Bagged Springs matrachuzatot külön gyártottak és terveztek a maximális térfogat és a megfelelő nyomáseloszlás elérése érdekében, így nem hoz létre nyomáspontokat.

Technikai adatok:,Vastagság: +/- 28 cm,Viszkoelasztikus hab + SuperSoft hab + rugók Flow Bagged Springs zsebekben,12 támasztási zóna,Deréktáji megerősítés

A matrac 100%-ban légáteresztő és nedvesség elleni védelemmel rendelkezik.,A matrachuzat fertőtlenített, gomba-, és atkaellenálló, és antibakteriális rendszerrel rendelkezik. A matrac megerősített kerülettel, speciális biztonsági varratokkal is rendelkezik a jobb tömörség érdekében, valamint anatómiai és ergonomikus AirSense rendszerrel, ezenkívül kényelmes és alkalmazkodó Strech 3D szövettel és deréktámasszal is.

A matrac antiallergén, antisztatikus, elektrobiológiai és anatómiai anyagú, kiváló szellőzésű, nem tartja vissza a nedvességet és nem deformálódik, terheléstől függetlenül alkalmazkodik.

A matrac OEKO-TEX® tanúsítvánnyal és európai CETEM minősítéssel is rendelkezik.

A terméket vákuumban szállítjuk, és használat előtt 24 órán át sima felületen kell pihentetni. A termék optimális állapotának megőrzése érdekében a kézhezvételtől számított három héten belül ki kell csomagolni.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre