Hype barna műbőr bárszék, magasság 103 cm - DAN-FORM Denmark

155900,00 Ft

Márka: ​​​​​DAN-FORM Denmark
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Étkezőszék, amely tökéletesen illeszkedik a kis és nagy asztalokhoz. A Hype kollekció igényes bárszéke megadja azt a luxus érzést, amire vágysz, és remek példa arra, mennyire változatos is lehet a skandináv stílus ihlette formatervezés.

Műbőrből készül, ami a valódi bőr nagyon költséghatékony változata. Alkalmas allergiások számára. Nagyon ellenáll a kopásnak, nagyon erős és légáteresztő is. Ez különösen nyáron hasznos, amikor nem izzadsz bele a székbe és nem lesz kellemetlen ragacsos érzésed tőle. Bár élettartama rövidebb, mint a valódi bőré, megfelelő gondozással és karbantartással, több évig örömmel fog szolgálni.

A márkáról:,A dán DAN-FORM márka olyan modern bútorokat kínál, melyek egyedi designnal és elsőosztályú kivitelezéssel büszkélkedhetnek. A cég fókuszában áll a természet iránt érzett szeretet is, így odafigyelnek rá, hogy biztonságos, környezetbarát anyagokat használjanak, melyek újrahasznosíthatók.,A termékeket a cég saját és vendégtervezői alkotják meg, például: Says Who stúdió, Marianne Bjarløv, Jørgen Mensen vagy Bjarke Boganik Nielsen.,A DAN-FORM az egyik leginnovatívabb skandináv márka. Első széküket 1992-ben készítették, és ma már 48 országba szállítják termékeiket. A darabok az otthoni használat mellett nyilvános helyekre is ideálisak!

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre