Kerti fém szerelvény ELTON II. 1 + 6 Ovális asztal 190x105 cm

317788,00 Ft

Márka: Unikov
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Hatásos fém szerelvény Elton II. két változata ovális asztalok megnyitása nélkül napernyő (méretei 160 × 190 × 95 vagy 105 cm), és 6 rakásolható szék egy teherbírása 120 kg. Funkcionális és esztétikailag kiegészítik a kert, terasz, étterem kertek és belső terek.,Elton II. 1 + 6: set fém cseh workshop,Állítsa Elton II. 6 fő egy kiváló cseh termék kiváló minőségű bevonatos korrózió megelőzése érdekében. Az anyag készlet egy porbevonat hőmérsékleten hőkezel-160 200 fokos. A kényelmes étkező állítva egyenes Elton rendelni színes párnák (betétek magas háttámla).,Miért válassza fém szerelvények?

Rendkívül tartós, egy minőségi kivitelben és a tartósság.,Egyszerűen kombinálható egy kerítés és egyéb kerti kiegészítők.,Célszerű és könnyen karbantartható - csak azt megtisztítja szappannal és vízzel.,Ha elfelejtette rögzítse az eső, semmi sem fog történni vele.,Metal nem vonzza a kártevők, ami nagy előnyt fa és rattan.

Válasszon modern szett fém bútor kényelmesen online - beleértve a tartozékokat (párnák, csomagolás és egyéb székek).,eltérések:

táblázat 160x95 cm,táblázat 190x105 cm

Sestava obsahuje: 6x Fémszéket Elton

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre