Kerti fém szerelvény Georgia 1 + 4

163346,00 Ft

Márka: DEO1
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Vonzó és karbantartásmentes kit Georgia 1 + 4 tartalmaz egy négyszögletes fém asztal, amelyek kiegészítik egy kényelmes székbe 4 kombinációja a fém és szintetikus anyagok. Igen kívánatos, mert ez jó a kertek, teraszok és nagy erkély (asztal méretei 150 × 90 cm, számolni helyet székek).,Georgia 1 + 4: sokoldalú kerti fém szerelvény,Ez a praktikus készlet könnyű, hordozható és megfizethető. Ez kínál közel univerzális felhasználásra - az otthonokban és éttermek, kül- és beltéren. Rakásolható szék Gloria nemesfém vannak ellátva textil bevonat különböző színekben és Astor asztal el van látva egy lyukkal napernyő.,Miért vásároljon fém bútor?

Az Ön számára egy elegáns megjelenés és kivételes kényelmet, a jó ár.,Kitűnik erőt és ellenállást ingadozásai ellen időjárás és a durva.,Ez könnyen karbantartható - épp amikor alkalmanként törölje vhkým ruhával.,Ellentétben fából készült kerti bútorok nem igényel festés.,Színes párnák, tányéralátétek és virágok néz ki, nagyon szép.

Nézd meg a következő szerelvény fém bútorok és kihasználja a speciális árakat.,Elegáns kerti fémből áll, a jó ár. Fém asztal tartós üveglappal kiegészítik a kényelmes székek kombinációban fém-szintetikus szövetből. A szerelés nem igényel karbantartást, alkalmas nagyobb teraszok és erkélyek.,Fém kombinált színes kiegészítők (alátétek, párnák, virágok) úgy néz ki, szép. Fém szerelvények közül a legjobb eladási kerti szett a mi e-bolt. Az ügyfelek értékelik azok elegáns megjelenés és a tartósság. A bal akkor csak a típusa és mérete (1 + 2-1 + 6 százalék az opció).,Fém szerelvény Georgia 1 + 4 alkalmas kertek, teraszok és erkélyek nagyobb (asztal méretei 150 x 90 cm + helyet székek).,Sestava obsahuje: 1x A fém táblázatok ASTOR (150 x 90 cm), 4x Kerti szék GLORIA

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre