Kerti fém szerelvény Monaco I 1 + 4 Téglalap alakú asztal 145x90 cm

296010,00 Ft

Márka: Unikov
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Fém szerelvény I. Monaco elegáns, lekerekített sokoldalúságot - gondoljunk kertek, teraszok, erkélyek, kertek és étterem belső. Ez tartalmaz egy táblázatot méretei 145 x 90 160 x 95 vagy 190 x 105 cm-es (nélkül napernyő lyuk) és 4 rakásolható szék terhelés 130 kg, hatékonyan kombinálható tölgyfa.,Monaco - World Report kert tett a Cseh Köztársaságban,Fém bútorok összeszerelése Monaco I. 4 személy kiváló cseh termék. Tartalmaz egy kivételes felülettel, amely megakadályozza a korróziót. Kert vagy a terasz lesz olyan légkört teremt a Monaco strand Beach Club, melyen részt vettek Princess Grace napozik.,Milyen előnyei vannak a fém kerti bútorok?

Bevonása vonalak és formák, amelyek nem szerezhető megmunkálásával más anyagok.,Nagyon tartós és alkalmi takarítás csak szappanos vízzel.,Oké neki megfeleltetett minden kert vagy lakberendezési kiegészítők.,Tavasztól őszig lehet a szabadban, télen kell a teraszon vagy a hallban.,Együtt párnák, tányéralátétek és színes virágok egyszerűen ellenállhatatlan!

Fém garnitúrák , van egy széles tartományban. Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha szeretné kérdezni valamit.,eltérések:

táblázat 145x90 cm,táblázat 160x95 cm,táblázat 190x105 cm

Sestava obsahuje: 4x Fémszéket Monaco

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre