Kerti szék DAYTONA mesterséges rattan (cappuccino)

113860,00 Ft

Márka: DEO1
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Könnyű, kompakt és elfogadható árú , ez a Daytona nyugágy mesterséges rattan formázott műanyagból. Élvezze a pihenést a kertben teljes mértékben.,A kényelmes Daytona nyugágy kiváló választás minden kertbe. Ha Ön is abbahagyta a nem kényelmes napozóágyak használatát, vagy egy évszak után megsemmisült, akkor jó helyen jár. A Daytona nyugágy a kényelem és a sikeres elegáns kialakítás ideális kombinációját testesíti meg, amely gyönyörűen kiegészíti minden teret.,A nyugágy mesterséges rattan öntött műanyagból készül , ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz fémszerkezetet, ami végül korrózióveszélyt okozhat. Az öntött műanyag bútorok könnyűek és hosszú élettartammal rendelkeznek . Ha még nem ismeri a mesterséges rattan összes előnyét, akkor 10-et talál!,Daytona nyugágy a kertjéhez és wellness központjához,A Daytona nyugágy fő előnye a pozícionálás lehetősége , amelynek köszönhetően négy különböző hajlam közül választhat, amelyik a legjobban megfelel. Homokszínű puha párnázatot tartalmaz - a nyugágyon ugyanolyan jól érzi magát, mint az ágyban. A kárpit burkolata nem nedvszívó anyagból készül, így medencékhez is alkalmas.,A klasszikus otthoni használat mellett a kertben a Daytona nyugágy olyan kereskedelmi helyiségekre is alkalmas, mint a szaunák és a wellness-létesítmények. A nyugágy antracit színe tökéletesen alkalmas fa teraszhoz, kerti bútorokhoz vagy relaxációs helyiségekhez.,Vásároljon tartós nyugágyat. A termék titka a mesterséges rattan feldolgozásában elért technológiai fejlődés , amely a drága és kissé problémás valódi rattant helyettesíti kertjeinkben és kereskedelmi helyiségeinkben.

10 ok egy mesterséges rattan nyugágy vásárlására

Nem csak a vízzel szembeni ellenálló képesség - a mesterséges rattan nyugágy még a legrosszabb időjárási viszonyokat is túléli, például fagyot, esőt vagy nyári hőséget, és jól ellenáll az UV sugárzásnak.,Nem reped, nem bomlik fel és nem rozsdásodik - nem reped, mint a műanyag, és soha nem bomlik ki, mint a természetes rattan. Az öntött műanyag változat nem rendelkezik fémszerkezettel, ezért nincs korrózióveszély.,elhalványul - a legélesebb nyári nap sem árt.,Könnyű - vitathatatlan előny a kert kezelésében és szezonon kívüli tárolásában.,Nincs olcsó műanyag - a mesterséges rattan nem olcsó műanyag, amelyet a szupermarket bútoraiból ismerünk. Ez egy szilárd anyag, amely nem árul el.,Egészségbiztonság - még ha szintetikus anyagról van is szó, nem árt egészségünknek.,Hosszú élettartam - a mesterséges rattan nyugágyak tulajdonságaik miatt sok évig tartanak.,Nem igényel karbantartást - megteheti nedves ruhával és kevés mosószerrel.,Az anyag ökológiai - teljesen újrahasznosítható.,Ez nem kerül az Ön éves fizetésébe - a rattan mesterséges nyugágyak ára nagyon kedvező.

Daytona nyugágyak telepítése, karbantartása és tárolása,A nyugágyat kibontott állapotban szállítjuk (az összeszerelés nagyon egyszerű, 15 percet vesz igénybe) - ez nagy előnyt jelent a télen történő tároláshoz. A videón láthatja a telepítési eljárást.

A rattan mesterséges nyugágyak előnye karbantartásmentességük . Csak mossa le nedves ruhával, nagy szennyeződés esetén adjon hozzá egy kevés mosószert. A párnázat nem nedvszívó anyagból készül , amelyet egyszerűen letöröl. A rendszeres tisztításhoz ragasztóhengerrel történő tisztítást javasoljuk, amely kezeli a port vagy az állati szőrt, ha háziállatok szaladgálnak a kertben.,Alacsony szezonban a nyugágyat száraz, szellőző helyiségben tárolja (garázst, tetőteret vagy kerti házat ajánlunk). A por és egyéb szennyeződések elleni védelem érdekében letakarhatja műanyag lappal vagy fedéllel.,Miért válasszon egy Daytona nyugágyat?

Elfogadható áron kapsz egy minőségi nyugágyat, amely sok évszakra kitart,,pozícionálhatóság és puha párnázás garantálja a maximális kényelmet,,az online vásárlásnak köszönhetően elkerüli a túlzsúfolt üzletek látogatását,,az elegáns és időtálló design sok éven át örömet szerez neked,,könnyedén összehangolhatja a modern antracit árnyékot a terasszal és a környezettel,,az anyag ellenáll minden időjárási ingadozásnak,,a bútorok karbantartást nem igényelnek - elegendő időd lesz pihenni!

Mit akarhat még egy kerti széktől? Ne felejtsen el megnézni más mesterséges rattan nyugágyakat - öntött műanyagból, és válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön számára. Ha nem tudsz valamit csinálni, akkor nincs más, mint kapcsolatba lépni velünk. szélesség: 650, magasság: 220, hossz: 1950, súly: 11.6, kapacitás: 105, anyag: polipropilén, szín: cappuccino, positionability: Igen (4 pozíciók), összehajtható: igen, párna: homokos, csomagolás: 700 x 700 x 400

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre