Komód Loft 150 tölgy craft arany

128849,00 Ft

Márka: MERKURY MARKET
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Merkurymarket.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Az elmúlt évszakok egyik legnépszerűbb belsőépítészeti stílusa a loft stílus, más néven az ipari stílus lett. Népszerűségét hangulatos szigorúságának, egyszerűségének és nagyszerű funkcionalitásának köszönheti. Ilyen stílusú a LOFT 150 tölgyfa kézműves arany komód a kínálatunkban.

Praktikus berendezés, vonzó bútor - LOFT komód

A LOFT komódot a nyers forma, az egyszerű, de elegáns vonalak és a nagyszerű funkcionalitás jellemzi. Színének köszönhetően - tölgyfa kézműves arany - a komód nemcsak az ipari stílushoz, hanem más modern és klasszikus stílusokhoz is szépen illeszkedik.

Egy jól legyártott termék

Az áruházunk által kínált LOFT komód tartós, erős és hosszú élettartamú termék. A gondos kivitelezés és a minőségi anyagok használata jellemzi ezt a bútort. A laminált bútorlap 16 mm vastag, és az élei gondosan megmunkáltak egy tartós, sérülésálló, 0,5 mm vastag PVC-furnérral.

A komód belsejét úgy tervezték, hogy a háztartás tagjait a lehető leghatékonyabban szolgálja ki. A középső rész négy fiókból áll, amelyek vezetői lehetővé teszik a gyors és hatékony nyitást és zárást. A jobb és bal oldalon csuklós ajtók vannak, amelyek mögött két polc rejtőzik, mindkét oldalon egy-egy.

Esztétikus és funkcionális berendezések

Az egyedi és elegáns LOFT komód olyan termék, amely bármilyen elrendezésbe illeszkedik. Tökéletesen kiemeli a belső tér ipari jellegét, de más stílusú helyiségekben is elhelyezhető. Ez a bútordarab különösen jól használható nappaliban, hálószobában, előszobában vagy otthoni irodában.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre