Komód Loft 80 tölgy craft arany

90840,00 Ft

Márka: MERKURY MARKET
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Merkurymarket.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Az ipari stílus, más néven loft stílus, napjaink egyik legnépszerűbb lakberendezési stílusa. Nagyra értékelik egyszerűsége és hangulatos szigorúsága, valamint nagyszerű funkcionalitása és könnyű kezelhetősége miatt. Az e stílus által vezérelt termékek iránti növekvő érdeklődésnek köszönhetően áruházunkban tetszetős loftládák, köztük a LOFT 80 tölgyfa Craft arany választékát mutatjuk be.

Praktikus bútor, vonzó berendezés - komód LOFT

Az ipari bútorok fő meghatározói a szigorú forma, a rendkívüli esztétikum és a könnyedség. Nincs ez másként a LOFT komóddal sem. Ez az egyedi bútordarab gyönyörű, egyszerű, mégis elegáns formájával és nagyszerű funkcionalitásával nyűgöz le. Különösen figyelemre méltóak a színek - a bútorlap, amelyből a bútorok készülnek - tölgy kézműves arany, ez a szín és a természetes fa mintázata lehetővé teszi, hogy a bútorok könnyebben alkalmazkodjanak nemcsak az ipari stílushoz, hanem más modern és klasszikus belsőépítészeti stílusokhoz is.

Szilárd termékek

Az áruházunkban kínált LOFT komód tartós és hosszú élettartamú termék. A bútorokat a gondos kivitelezés és a minőségi anyagok használata jellemzi. A laminált bútorlap vastagsága 16 mm, és az élek gondosan megmunkáltak egy tartós, sérülésálló, 0,5 mm vastag PVC-furnérral.

A négy fiók tartós sínekre van szerelve. A fiókok könnyű nyithatósága és zárhatósága jelentősen hozzájárul a bútor funkcionalitásához és használati kényelméhez.,A bútor fekete fémlábakon áll. A stabil lábak nemcsak stabilitást biztosítanak, hanem könnyebbé is teszik a komódot.

Esztétikus és funkcionális berendezések

Az üzletünk által kínált LOFT komód egy egyedi termék, amely bármilyen elrendezést szebbé tesz. A komód elhelyezhető a nappaliban, a hálószobában vagy akár a fürdőszobában, tökéletesen illik az előszobába vagy az otthoni irodába. A tér elrendezésekor érdemes más bútorokat is használni a LOFT sorozatból - ennek köszönhetően a szobák stílusosan egységesek lesznek, és igazán vonzóvá válnak.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre