Konyhabútor Natalia 180/240 szürke szőnyeg BB

226801,00 Ft

Márka: MERKURY MARKET
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Merkurymarket.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

A Classic vonalú konyhabútor-rendszert azoknak tervezték, akiknek fontos az esztétikum, és akik vonzó áron keresnek konyhabútort. Ez a rendszer kész konyhabútor-összeállításokat, valamint egymással szabadon kombinálható egyedi modulokat tartalmaz. Álmai konyhájának megtervezése és eredeti kialakításának megtervezése könnyebbé válik, ha a közel 40 elérhető modulból választja ki a szekrényeket. Ide tartoznak a háztartási gépek beépítésére szolgáló álló szekrények, a funkcionális rakománykosárral ellátott álló szekrények, a konyhai oszlop és az üveggel ellátott függőszekrények. Ha a Classic Line rendszerből választ egy konyhát, látni fogja, hogy a moduláris konyharendszerek milyen sok lehetőséget kínálnak.

A Natalia konyhabútor fóliázott, maratott MDF frontokkal ellátott konyha. Ez a konyha a klasszikus stílus kedvelőinek sokaknak örömet fog okozni. Az ilyen típusú moduláris konyhákra jellemzőek a maratott frontok, amelyek két színben választhatók: fehér fényes és világosszürke matt. Az egészet egy szürke szekrény egészíti ki, amely tökéletesen illeszkedik az elülső részek színeihez.

A Natalia konyhabútor szett nemcsak az esztétikáról, hanem a helyiség funkcionalitásáról is gondoskodik. A 72 cm magas függő konyhaszekrények, a 82 cm magas, munkalap nélküli álló szekrények és a tágas fémdobozos fiókok segítenek rendet tartani. Könnyen tárolja bennük az élelmiszereket és a konyhai eszközöket. A padlón álló szekrényekhez a munkalapot egyedileg választja ki. Munkalapválasztékunk lehetővé teszi, hogy olyan munkalapot válasszon, amely tökéletesen illeszkedik a szekrények színéhez.

A Natalia konyhabútor szettben használt masszív, fém fogantyúk eleganciát kölcsönöznek, miközben könnyű hozzáférést biztosítanak a szekrények belsejéhez. A konyhai munka kényelmét és komfortját fokozza a megfelelő világítás, a funkcionális mosogató, a praktikus páraelszívó vagy a beépített tűzhely. Segítenek Önnek a tökéletes konyhafejlesztésben, és olyan hellyé teszik, ahol szívesen dolgozik. A Natalia konyhabútor szettet tökéletes kivitelezés, tartósság, ellenálló képesség és divatos, a jelenlegi trendeknek teljesen megfelelő design jellemzi. Ennek köszönhetően a konyhabútort hosszú évekig használhatja.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre