Lila füstmentes grillsütő - LotusGrill XL

59999,00 Ft
99999,00 Ft
-40%

Márka: LotusGrill
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Ha a LotusGrill autómárka lenne, akkor ez egy top Rolls Royce lenne! Habár hatalmas mennyiségben gyártyák, az igény mégis nagyobb, mint a gyors gyártási lehetőség, ezért csoda, hogy a LotusGrill grill hozzánk is eljutott! Nem csak a praktikus kialakítás és a tökéletes kivitelezés, de a forradalmi megoldásai miatt is az egyik legjobb grillsütő. Nincs füst, nincs kellemetlen szag, könnyű grillezni még a legkisebb erkélyeken is, de különösen belül, a nappali kellős közepén is! Felsoroljuk a fenomenális LotusGrill összes előnyét.

A LotusGrill előnyei:,- füst nélküli széngrill,- alkalmas beltéri és kültéri használatra (ideális kis erkélyekhez vagy a parkhoz),- a RedDot Design 2013, a DesignPlus 2013 díjak nyertese,- szagtalan, nem termel füstöt és káros anyagokat,- a 4 AA elemmel működő csendes ventilátor biztosítja az egyenletes fűtést,- 2-3 perc alatt grillezhetsz!,- a külső fal nem melegszik fel, ezért biztonságos a gyermekek számára,- a biztonsági kapcsok megakadályozzák a forró szén távozását,- a grill gyorsan szétszerelhető az egyszerű tisztítás érdekében (a grill mosogatógépben is mosható),- a 180 g szénmennyiségű tartály 45-60 percig tart,- A LotusGrill szén gyorsan felmelegszik és hosszú égési idővel rendelkezik,- a grillezés óránkénti költsége csak 200 Ft,- praktikus grillzsák a könnyű áthelyezéshez és tároláshoz,- A LotuGrill gél gyújtós könnyen meggyullad és jól felmelegíti a szenet

Megjegyzés: A LotusGrill csak szenet használva teljesíti a füstmentes grillezési tulajdonságait. Az 1 kg szén a csomag részét képezi. Ezután külön vásárolhatod meg az általánosan elérhető helyeken.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre