Masszív fa sörkészlet fenyőből 200 cm, vastagsága 45 mm

181190,00 Ft

Márka: Česká výroba
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Cseh sör készlet cseh kocsmákhoz! A szilárd fenyőből készült, stabil és tartós ülések 45 mm vastagságban 8 fő számára kínálnak helyet. Díszíteni fogja vállalkozását vagy kertjét is.,A tömörfa csodálatos illatú, mindig egyedi szerkezetű, és idővel örvendetes patinát szerez. A sörkészletek nagyszerű példája a tartós bútoroknak , mégis valódi tesztet teljesítenek a kocsmákban. A fenyőfa nem melegszik fel a melegben, és túléli a kiömlött sört és a gyerekjátékokat. 8 ember kényelmesen ülhet a 200 cm hosszú sörkészletünkön . Az átlag feletti 45 mm vastagságnak köszönhetően minden pad akár 350 kg-ot is elbír! Nyilvánvaló, hogy ez a bútor nem csak megsemmisül.,Minden a fenyőfáról és a felületkezelésről,A sörkészlet előállításánál FSC tanúsítvánnyal rendelkező fenyőfát használtunk , amely bizonyosságot ad Önnek abban, hogy minőségi és egészséges fából készült terméket gondosan kezelt erdőkből vásárol. Ha összehasonlítja a sörkészletünket egy versengő termékkel, kérdezze meg az eladót az anyag nettó szilárdságáról a feldolgozás után - ez a minőség alapvető mutatója, termékünk esetében meghaladja a szokásos 45 mm-t! Legyen óvatos, egyes gyártók a feldolgozás előtt megadják a vastagságot.,Kapsz egy masszív fenyő sört, természetes formájában. Biztosítsa az Ön által választott felületkezeléssel. Adjon hozzá méhviasz-oldatot, tikfaolajat vagy üvegező lakkot, vagy használjon kemény lakkot vagy kétkomponensű epoxi lakkot. A fenyőfa kellemesen puha, szilárd, hajlékony és nagyobb arányban tartalmaz gyantát , ezért jól kezeli a nedvességet. A fenyő valamivel törékenyebb, mint a luc, de jobban ellenáll a nedvességnek, és jellegzetes évgyűrűk díszítik.,A tömörfa bútorok könnyű karbantartása,A minőségi fa megérdemli, hogy gondozása a lehető leghosszabb ideig tartson. Ne aggódjon - nem lesz nehéz. Rendszeresen végezzen karbantartást teakolajjal , amely megvédi a fát a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól, és fokozza a fa színét és természetes textúráját. Mindenki használhatja - a teakolajról szóló cikkünkben találhat utasításokat .,A rutinszerű tisztításhoz egyszerűen törölje le a bútorokat a portól és a szennyeződéstől. Ha a szennyeződés nagyobb, enyhén megcsiszolhatja, majd bevonhatja védőolajjal . Hosszabb használat esetén ne felejtse el meghúzni a csavarokat és szerelje vissza az ízületeket.,Praktikus kiegészítők egy sörkészlethez,Ha azt szeretnénk, szabadtéri bútorokkal egész évben tető nélkül, javasoljuk, beszerzési védő bútorok kiterjed . A sörkészletet PVC ponyvával borítja, és így védve van a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól és a szennyeződéstől. Az esőben történő gyakori áztatás károsíthatja a fát. És minden felhajtás után tiszta és száraz bútorokra ülsz!,A legnagyobb kényelem érdekében párnák vásárlását javasoljuk - a sörkészletek jól illenek a padkészletekbe . A párnák biztosítják a lágyabb ülést, a padok nem hűlnek le, és az egész bútorkészletet színesen felvidíthatja. A párnázással vendégei szívesen maradnak még tovább.

Röviden: miért érdemes fenyő sörkészletet vásárolni?

A fa egy hagyományos természetes anyag , amelyet nem lehet látni,,egy két 200 cm hosszú paddal összekötött asztal elegendő helyet biztosít nyolc ember ülésére,,A cseh gyártmányú sörkészlet szépen néz ki, ugyanakkor megfizethető,,a bútorok nagy teherbírásúak , megfelelő gondozással évtizedekig jól szolgálnak ,,Az FSC tanúsítvány megadja a felhasznált fa minőségét és egészségét,

Tekintse meg az összes gasztronómiai bútorokat, és válassza ki a legjobbat vállalkozása számára! anyag: fenyő (45 mm), szín: természetes (nem kezelt), tartalmaz: 2 padok, 1 asztal, mérettáblázatában: hossz 2000 x szélesség 600 x magasság 940, 3. dimenzió számjegyű padok / kanapék: hossz 2000 x szélesség 300 x magasság 440, Kapacitás 3-jegyű padok / kanapék: 350, kárpitosmunka: Nem (a padon)

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre