Naturcare Aloe Vera kétoldalas matrac, 180 x 200 cm - Moonia

182990,00 Ft

Márka: Moonia
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

A Naturcare Aloe Vera matrac egy réteg Viscosoft anyagból áll, amely felhőhatást, valamint nyugodt és kényelmes pihenést biztosít.

A Naturcare Aloe Vera matrac minden rétegét külön tervezték, és csökkenti az izom- és idegfeszültséget, valamint elősegíti a megfelelő vérkeringést. Speciális töltőanyaggal, aloe vera mikrokapszulákkal rendelkezik, ami befolyásolja a bőr PH-ját, eltávolítja az elhalt sejteket és regenerál. Ezenkívül a kellemetlen szagok ellen hat.

A légáteresztő és rendkívül rugalmas szövet megkönnyíti a testhő áramlását, így maximális kényelem érhető el. Biotherm szálakból és Stretch szövetből áll, amelyek a hipervezető anyagok közé tartoznak, és képesek nagy mennyiségű hőáramot elvezetni, így hőmérséklet-felhalmozódás nélküli pihenést biztosítani.

A matrac Duo-System technológiával van felszerelve, amely két független matrackeménységet biztosít.

Technikai adatok:,Vastagság: +/- 21 cm,Viscosoft: 2 cm

A matrac 100%-ban légáteresztő, és nedvesség elleni védelemmel rendelkezik.,A matrachuzat fertőtlenített, gomba-, atka- és antibakteriális rendszerrel rendelkezik. A matrac hőszabályozást és optimális légáteresztést biztosít, nem deformálódik, ergonomikus és nem tartja vissza a nedvességet.

A matrac OEKO-TEX® tanúsítvánnyal és európai CETEM minősítéssel is rendelkezik.

A terméket vákuumban szállítjuk, és használat előtt 24 órán át sima felületen kell pihentetni. A termék optimális állapotának megőrzése érdekében a kézhezvételtől számított három héten belül ki kell csomagolni.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre