NEM FORGÓ TENGELY

7900,00 Ft

Márka: Mayer
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Butor-szonyeg.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

NEM FORGÓ TENGELY - szék vásárlása nélkül, a már meglévő (2016.08.26. előtt vásárolt *) MAYER FREAKY, FREAKY SPORT ÉS ACTIKID forgószékhez kiegészítő fix tengely. Legalább két okból ajánlott a gyermekek részére forgó helyett nem forgó széket venni. Az első ok, hogy jobban, szebben tudnak írni a gyerekek, mert mindig ugyanolyan szögben tartják a kezüket írás közben. A második ok, hogy megszűnik a hirtelen gyors forgásból származó balesetveszély. E mellett a széknek állítható az ülésmagassága és ülésmélysége, így az összes előnyös tulajdonsága megmarad, a görgők segítségével pedig könnyen mozgatható. Használatával a gyermekek jobban tudnak koncentrálni a tanulásra, nem vonja el a figyelmüket más. A tengellyel a szék ülésmagassága 35-47 cm között állítható, az eredeti 36-49 cm helyett.

Az ergonomikus gyerekbútorokról itt további részletek és beállítási tanácsok olvashatók.

Kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. A raktáron levő termékeket 5-6, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 12-14 munkanapon belül szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.

FONTOS: Amennyiben vásárol ACTIKID A2 forgószéket is, a tengely kedvezőbb áron elérhető másik cikkszámon (csak a székkel együtt rendelhető, kiegészítő termékként adható a kosárhoz).

*2016.08.26-tól módosult a Freaky, Freaky Sport és Actikid A3 lábak kialakítása, így ezekkel a modellekkel már nem kompatibilis a fix tengely. Helyette a MyPony fix tengelyes széket, vagy az Actikid A2 széket javasoljuk, amely továbbra is vásárolható fix tengellyel.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre