Pink Cloud Max kétoldalas matrac, 180 x 200 cm - Moonia

177990,00 Ft

Márka: Moonia
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

A Pink Cloud Max matrac viscosoft és Biotherm szálak kombinációjából áll, amelyek a felhő-effektussal együtt tökéletes pihenést biztosítanak. Ezért az általa nyújtott kikapcsolódás valóban optimális.

Habját úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon test súlyához és helyzetéhez, és átölelje formájának íveit. Ezáltal megakadályozza a nyomáspontok kialakulását, ami remek pihenést biztosít a lehető legjobb kényelem mellett. A matrac HR habmagból, rugalmas szövetből és hipervezető anyagokból álló összetételével nagy mennyiségű hőáramot képes elvezetni, így hőmérséklet-felhalmozódás nélküli pihenést biztosít.

A kétoldalas Duo-System technológia lehetővé teszi, hogy bármikor kiválaszthasd a matrac kívánt keménységét. Az egyik oldalon közepes, a másik oldalon pedig nagyon kemény felületet választhatsz.,Technikai adatok:,Vastagság: +/- 21 cm,Viscosoft: 2 cm

A matrac 100%-ban légáteresztő, és nedvesség elleni védelemmel rendelkezik.,A matrachuzat fertőtlenített, gomba-, atka- és antibakteriális rendszerrel rendelkezik. A matrac hőszabályozást és optimális légáteresztést biztosít, nem deformálódik, ergonomikus és nem tartja vissza a nedvességet.

A matrac OEKO-TEX® tanúsítvánnyal és európai CETEM minősítéssel is rendelkezik.

A terméket vákuumban szállítjuk, és használat előtt 24 órán át sima felületen kell pihentetni. A termék optimális állapotának megőrzése érdekében a kézhezvételtől számított három héten belül ki kell csomagolni.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre