Premium Black Multizone kétoldalas matrac, 160 x 200 cm - Moonia

205990,00 Ft

Márka: Moonia
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

A Premium Black Multizone 12 különböző relaxációs zónával rendelkezik, amelyek megszüntetik a nyomáspontokat, és extra kényelmes pihenést biztosítanak, így minden reggel teljesen kipihentnek érezheted magad. A matrac a matrac keménységét biztosító, nagy sűrűségű HR mag és a viszkoelasztikus rétegek kombinációjából készült, amelyek párnáznak és biztosítják az úgynevezett felhőhatást.

Összetételében 6 cm vastag, többrétegű Viscoelastic rendszer, SuperSoft Foam és Biotherm szálak találhatók, melyeknek köszönhetően a matrac jól alkalmazkodik a testedhez és minőségi alvást biztosít.

A matrac Duo-System technológiával van felszerelve, amely mindkét oldal független keménységét biztosítja: közepes keménység az A oldalon és nagy keménység a B oldalon.

Technikai információk:,Vastagság: +/- 27 cm,Viskoelasztikus hab + Viscosoft hab + Biotherm szálak,A jobb kezelhetőségért 4 fogantyús rendszerrel, 2 db hímzett kasmírfogantyúval rendelkezik.

A matrac a legjobb higiénikus pihenés érdekében higiéniai rendszerrel is rendelkezik a gombák, atkák és baktériumok ellen. A matrachuzat antiallergén, emellett megerősített kerülettel és speciális biztonsági varrással is rendelkezik a jobb tömörség érdekében.

A matrac OEKO-TEX® tanúsítvánnyal és európai CETEM minősítéssel is rendelkezik.

A terméket vákuumban szállítjuk, és használat előtt 24 órán át sima felületen kell pihentetni. A termék optimális állapotának megőrzése érdekében a kézhezvételtől számított három héten belül ki kell csomagolni.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre