Puzo zöld sarokkanapé bal oldali fekvőfotellel - MESONICA

506990,00 Ft

Márka: MESONICA
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

A nappali közepén pompázó kanapé az egyik első dolog, amit vendégeid észrevesznek, ezért érdemes körültekintően kiválasztani. A stílusos design mellett természetesen a kényelem is rendkívül fontos a tökéltes kanapé kiválasztásánál.

A Puzo kanapé mindkét kritériumnak megfelel. A kiváló kárpitosmunkának és a szolid fém lábaknak köszönhetően bármely stílusú nappaliban jól mutat.

A természetes Cerato bőr az egyik legnépszerűbb alapanyag kanapék gyártásánál. A Cerato egy speciális gyártási folyamat után kapta a nevét, amely során a természetes színek még élénkebbé válnak. A bőrt csak növényi olajokkal kezelik és a felületére semmilyen pigmentréteget nem kennek fel, így minden kisebb tökéletlenség a bútor dekorációjának részévé válik. A bőr időtlen, úgynevezett Vintage megjelenést kap. A Cerato egy nagyra becsült, rendkívüli eljárással készült bőralapanyag, amely nagyon szigorú vizsgálatokon megy keresztül. Nagyon puha és meleg tapintású.

A MESONICA márka büszke arra, hogy prémium minőségű bútorokat készít vásárlói számára. A cég kanapék, heverők, fotelok és dohányzóasztalok gyártására szakosodott. A minőséget a tervezők precizitása és kreatív formatervezése garantálja. Ha eleganciát, modern stílust és minőségi kivitelezést keresel, akkor ezt most megtaláltad!

A MESONICA bútorokat úgy tervezték, hogy lépést tartsanak veled a mindennapi életben és egyedi hangulatot varázsoljanak otthonodba.

Az egyes modellek első osztályú (és természetes) anyagokból készülnek, a legújabb technológiát használva. A teljes gyártási folyamat az EU-ban zajlik, és a minőséget a tapasztalt kézművesek és kárpitozók elhivatott munkája garantálják.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre