Rattan készlet BORNEO 5 fő számára (szürke)

731064,00 Ft

Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Borneóban ülősarokkal rendelkezik, amely úgy fogja érezni magát, mintha egzotikus nyaralást töltött volna a saját kertjében. A természetes rattan univerzális szürke árnyalatú, magas színvonalú, fonott mesterséges rattan elegánsan kiegészíti a 230 g / m 2 tömegű szilárd anyagból készült ülésekkel és párnákkal. A torta jegesedése edzett üvegből készült asztallap formájában járulékos kiegészítő.,A szürke színű Borneo szett természetes rattan megjelenésű, tiszta minimalista dizájnnal örömteli. Nagyon vonzó, és évek óta nem veszítette el minőségét. Jobb, ha az első ülés után megszerezné - ugyanolyan kényelmet élvezhet a kertben, mint a nappali.,10 ok, amiért a rattan bútorokat választották

Nincs olcsó műanyag - a mesterséges rattan nem olyan olcsó műanyag, amelyet a szupermarketek kerti bútoraiból ismertünk. Ez egy szilárd anyag, amely nem árul el téged.,Rugalmasság és szilárdság - nem reped, mint a műanyag, és soha nem bontakozik le, mint a természetes rattan, emellett nagy terhelhetőséggel rendelkezik.,Tartósság - a bútor még a legrosszabb időjárási körülmények között is fennmarad, mint például fagy, eső vagy nyári hő, és jól ellenáll az UV sugárzásnak.,Egészségbiztonság - még ha szintetikus anyag is, nem káros az egészségünkre.,Hosszú élettartam - a mesterséges rattan bútorok tulajdonságai miatt évekig tartanak.,Nem igényel karbantartást - megteheti egy nedves ruhával és egy kis mosószerrel.,Nem fakul meg - még a legélesebb nyári nap sem okoz kárt.,Könnyű - vitathatatlan előnye a kertben történő kezelésnek és a szezonon kívüli tárolásának.,Ökológiai - az anyag teljesen újrahasznosítható.,Nem fizet az éves fizetését - a mesterséges rattan bútorok árai nagyon kedvezőek, még a luxuskészletek kategóriájában is.

Bővítse jelentését a következő elemekkel:

Mesterséges rattan bútorok gondozása és tárolása,Ha mesterséges rattanból készített bútorokat vásárol, akkor nincs bonyolult karbantartás . Egyszerűen tisztítsa meg az egységet egy nedves ruhával, nagy szennyeződések esetén adjon hozzá egy kevés mosószert. A mesterséges rattan egy karbantartást nem igénylő anyag, amely boldoggá teszi Önt anélkül, hogy gondozása miatt felesleges gondok lennének.,A Borneo készlet egész évben szabadban lehet, mivel az anyag képes ellenállni a hónak, az esőnek és a fagynak. Az ülések (különösen az üléspárnák) szennyeződésének elkerülése érdekében javasoljuk, hogy vásároljon praktikus bútorcsomagolást . A szennyeződés esetén nem probléma a párnahuzatok mosása - cipzárral vannak felszerelve. A párna egyszerűen nem fakul, mert UV-védelemmel rendelkezik.,Miért válassza a Borneo szettet?

időtlen bútorok és kényelmes ülőhelyek 5 fő számára,a praktikus dohányzóasztal alkalmas minden szükséglet tárolására,,garantáltan eredeti vagy - minden más szomszédnak nincs ilyen ülése,,az elegáns kialakítás sok éven át élvezetessé teszi,,élvezze a kert kényelmét karosszékekben és kanapén kemény székek helyett,,az anyag ellenáll minden időjárási ingadozásnak ,,A bútor karbantartást nem igényel - Önnek, és nem neki fog szolgálni.

Érdekli a Borneo felállás? Vessen egy pillantást a többi változatra és a színes mintákra , vagy keressen tovább a műbőről készült gyönyörű bútorokkal ellátott ülőgarnitúrák kategóriájában, amelyek közül minden bizonnyal kiválasztja a kertjéhez megfelelőt.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre