Rattan változó étkezőkészlet SEVILLA 9 fő részére (antracit)

1477632,00 Ft

Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Családi ülőhelyek, amelyek alkalmazkodnak az Önhöz - változó készlet 9 személy számára Sevillaban , mesterséges rattanból. Szerelje össze a bútorokat pontosan az ötleteinek megfelelően.,Stílusos kertkészletet keres az egész családnak és egy baráti társaságnak ? Rendeljen meg egy kilencüléses, modern antracit alakú, mesterséges rattanból készített Sevilla ülést! A modulkészletek gyűjteményéhez tartozik, amelyek kiemelkednek a változékonyságukban - további modulokat vásárolhat a készlethez, amelynek köszönhetően létrehozhat egy álmai ülést, amely testreszabható.,A 9 fős Sevilla kerti bútorkészlet egy hatüléses kanapét, egy tágas fotelt, két széket, egy oldalsó asztalot és egy étkezőasztalot tartalmaz - röviden, mindent, amire szükség van egy ünnepléshez vagy kerti partihoz. Az ülésrész egy 10 cm vastag habszivacs tömör anyaggal van bevonva (sűrűsége 220 g / m 2 ). Az asztallapot edzett üveg borítja, szilikon dugókkal rögzítve.,A szerelvény alumíniumból készül, amely erős és nem korrodálódik . A Sevilla készlet egyes elemeit szükség szerint elrendezheti. A bútorok síkja lábakkal állítható . A készlet külső és belső használatra egyaránt alkalmas.,Könnyedén harmonizálhatja a bútorok antracit árnyalatát a helyével, függetlenül attól, hogy a teraszra, a téli kertbe vagy a kávézóba kívánja-e helyezni. A szettet bármilyen kiegészítő díszíti - teríték, üveg, porcelán, gyertyatartók vagy virágváza.,Készítsen ülőhelyet pontosan az ötleteinek megfelelően,Fedezze fel a moduláris készletek varázsát a Sevilla kollekcióból származó bútorokkal . Megvásárolhat tetszőleges számú különálló elemet az egyes szett mellett - fotel, sarok- és középső részek, szék, párnáddoboz, asztal és még sok más.,Velük összeállít egy kerti ülősarkot, amely pontosan megfelel az Ön igényeinek és a rendelkezésre álló terület méretének . Az egyes modulok a beépülő rendszernek köszönhetően szorosan együtt vannak tartva, így nem kell aggódnia, hogy elválasztják őket.,10 ok, amiért a rattan bútorokat választották

Nincs olcsó műanyag - a mesterséges rattan nem olyan olcsó műanyag, amelyet a szupermarketek kerti bútoraiból ismertünk. Ez egy szilárd anyag, amely nem árul el téged.,Rugalmasság és szilárdság - nem reped, mint a műanyag, és soha nem bontakozik le, mint a természetes rattan, emellett nagy terhelhetőséggel rendelkezik.,Tartósság - a bútor még a legrosszabb időjárási körülmények között is fennmarad, mint például fagy, eső vagy nyári hő, és jól ellenáll az UV sugárzásnak.,Egészségbiztonság - még ha szintetikus anyag is, nem káros az egészségünkre.,Hosszú élettartam - a mesterséges rattan bútorok tulajdonságai miatt évekig tartanak.,Nem igényel karbantartást - megteheti egy nedves ruhával és egy kis mosószerrel.,Nem fakul meg - még a legélesebb nyári nap sem okoz kárt.,Könnyű - vitathatatlan előnye a kertben történő kezelésnek és a szezonon kívüli tárolásának.,Ökológiai - az anyag teljesen újrahasznosítható.,Nem fizet az éves fizetését - a mesterséges rattan bútorok árai nagyon kedvezőek, még a luxuskészletek kategóriájában is.

Hogyan vigyázzunk a mesterséges rattan bútorokra?,Ha mesterséges rattanból készített bútorokat vásárol, akkor nincs bonyolult karbantartás . Egyszerűen tisztítsa meg az egységet egy nedves ruhával, nagy szennyeződések esetén adjon hozzá egy kevés mosószert. A mesterséges rattan egy karbantartást nem igénylő anyag, amely boldoggá teszi Önt anélkül, hogy gondozása miatt felesleges gondok lennének.,Egész évben a kültéri telepítéshez azt javasoljuk, hogy vásároljon bútorcsomagolást, hogy megakadályozzák a párnák nedvesedését és az esőben való szennyeződést. A szennyeződés esetén nem probléma a párnahuzatok mosása - cipzárral vannak felszerelve. Mossuk őket 40 ° C-on, szövetlágyító nélkül.,A szettet szétszerelve szállítják (az összeszerelés nagyon egyszerű, néhány perc alatt eltarthat) - nagy előnye, ha a téli bútorokat el akarja rejteni az alagsorban vagy a garázsban.

Miért a megfelelő választás a Sevilla ülése?

Kap egy változó és kényelmes szettet 9 ember számára, elegendő tárhelyet biztosítva,,minden alkatrész stabil fémszerkezetből készül, fonva minőségi polietilénszállal (mesterséges rattan),,a moduláris rendszernek köszönhetően további elemeket is megvásárolhat a szerelés kibővítéséhez,,nem kell aggódnia a párnák vásárlása miatt - ezek a készlet árába tartoznak, és cipzáras mosható huzatokkal vannak ellátva,,játékosan kombinálhat egy modern antracit árnyékot más színű kiegészítőkkel,,a mesterséges rattan olyan anyag, amely képes kezelni a nagy stresszt és a kedvezőtlen időjárást ,,a készlet nem igényel különös gondot.,Sestava obsahuje: 4x Rattan sarok SEVILLA (antracit), 1x Rattan asztal 140 x 80 cm SEVILLE (antracit), 3x Rattan középső része SEVILLE (antracit), 1x Rattan fotel SEVILLE (antracit), 1x Szék SEVILLE 40 x 40 cm (antracit), 1x Rattan oldalsó asztal SEVILLE (antracit)

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre