Roots Black/Natural halványbézs kinyitható fotel - Karup Design

133990,00 Ft

Márka: Karup Design
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Nincs még egy olyan márka, ami jobban megfelelne a hygge stílusnak és a pozitív életvitelnek, mint a Karup Design. A kedvelt márka nem csak Európa északi országaiban lett népszerű.,A dizájn nem követi a klasszikus tervezési szabályokat és a legtöbb termék multifunkciós, így kisebb lakásokban rendkívül praktikusak.

A termék összeszerelési útmutatóját itt találod.

A dán Karup Design a japán tradiciókat követve tervezi meg termékeit és a skandináv életmódhoz igazítva készíti el bútorait.

A tervezők a termékek készítésénél az egyszerűségre és a sokoldalúságra törekedtek. A Karup Design hangulatos bútorai ideális választás azok számára, akik maximálisan élvezik a gondtalan életet.

Az utóbbi időben sokan elkezdték követni az elegáns, skandináv életstílust. Az otthonuk nyugodt és tágas, de nem elhagyatott és fagyos. A dán Karup Design termékei ötvözik a legjobb minimalista, skandináv formatervezést a japán precizitással, ahol minden kis részletnek jelentősége van. A legtöbb kanapé kinyitható és ágyként is remekül funkcionál. Ha kipróbálod egyszer a hagyományos futonok kényelmét, biztos, hogy nem vágysz másra!

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre