Royal Multicare kétoldalas matrac, 140 x 200 cm - Moonia

228990,00 Ft

Márka: Moonia
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

A Royal Multicare matracot kiváló minőség és maximális alkalmazkodóképesség jellemzi, ami hozzájárul a gerinc helyes helyzetéhez, és egyben - a SuperSoft hab tulajdonságainak köszönhetően - csökkenti a nyomáspontokat.

A HR mag garantálja az ágyak függetlenségét, és lehetővé teszi két ember minőségi pihenését a matracon, anélkül, hogy ez befolyásolná a másik fekvőhely alkalmazkodóképességét és szilárdságát. Az AirSense rendszernek köszönhetően teljes és kényelmes pihenést érhető el. Ez a rendszer egyesíti a matrac tökéletesen elosztott rétegeit, ami garantálja az optimális alkalmazkodóképességet minden használó számára. A matrac összetétele egy 5 cm-es SuperSoft habréteget és Bio Memory természetes antiallergén szálakat tartalmaz. Ennek köszönhetően a matrac kényelmes pihenést biztosít, és tökéletesen alkalmazkodik tested formájához.

A Royal Multicare matrac 12 támasztózónával rendelkezik, ami a mag alkalmazkodóképességével és a Biotherm szálak kényelmével együtt tökéletes pihenést biztosít. A kétoldalas Duo-System® technológia lehetővé teszi a kívánt keménység kiválasztását. Az A oldalon az átlagos, a B oldalon pedig a nagyon kemény felületet választhatod.

Technikai adatok:,Matrac vastagsága: +/- 30 cm,SuperSoft hab - BIOTHERM szálak,DuoSystem H2-H3,Pressure Care System: 12 támasztási zóna

A matrac Air-Fresh rendszerrel rendelkezik. Szabályozott hőmérsékletet garantáló dupla felső réteg, valamint az AirSense rendszer és az Anti Stress Pro®, ami a kényelmet és az alkalmazkodóképességet biztosítja.

A matrachuzat fertőtlenített, gomba-, és atkaellenálló, és antibakteriális rendszerrel rendelkezik. A matrac megerősített kerülettel, speciális biztonsági varratokkal is rendelkezik a jobb tömörség érdekében, valamint anatómiai és ergonomikus AirSense rendszerrel, ezenkívül kényelmes és alkalmazkodó Strech 3D szövettel és deréktámasszal is.

A matrac antiallergén, antisztatikus, elektrobiológiai és anatómiai anyagú, kiváló szellőzésű, nem tartja vissza a nedvességet és nem deformálódik, terheléstől függetlenül alkalmazkodik.

A matrac OEKO-TEX® tanúsítvánnyal és európai CETEM minősítéssel is rendelkezik.

A terméket vákuumban szállítjuk, és használat előtt 24 órán át sima felületen kell pihentetni. A termék optimális állapotának megőrzése érdekében a kézhezvételtől számított három héten belül ki kell csomagolni.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre