Royal Prime kétoldalas matrac, 200 x 200 cm - Moonia

349990,00 Ft

Márka: Moonia
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

A Royal Prime matracot többzónás szerkezet jellemzi, amely lehetővé teszi a nyomás enyhítését alvás közben.

Viskoelasztikus, viszkoft és Biotherm szövet kombinációjával rendelkezik, melynek köszönhetően fokozatosan alkalmazkodik a test helyzetéhez.

Nagy sűrűségű HR magból áll, amely biztosítja a matrac keménységét, valamint egy 8 cm-es többrétegű rendszerrel is rendelkezik, amely pihentető alvást tesz lehetővé. A viszkoelasztikus párnázásnak köszönhetően úgynevezett felhőhatást ér el. Tökéletesen alkalmazkodik a testhez, kényelmet és optimális pihenést biztosít.

A kétoldalas Duo-System® technológia lehetővé teszi, hogy bármikor kiválaszthasd a kívánt konzisztenciát. Az egyik oldalon közepes, a másikon nagyon kemény felület közül választhatsz.

Technikai adatok:,Vastagság: +/- 30 cm,Viskoelasztikus + Viscosoft + Biotherm szövet,Pressure Care System,AirSense rendszer,DuoSystem H2-H3: Kényelmes és alkalmazkodó keménység

A matrac a legjobb higiénikus pihenés érdekében higiéniai rendszerrel is rendelkezik a gombák, atkák és baktériumok ellen. A matrachuzat antiallergén, emellett megerősített kerülettel és speciális biztonsági varrással is rendelkezik a jobb tömörség érdekében.

A matrac OEKO-TEX® tanúsítvánnyal és európai CETEM minősítéssel is rendelkezik.

A terméket vákuumban szállítjuk, és használat előtt 24 órán át sima felületen kell pihentetni. A termék optimális állapotának megőrzése érdekében a kézhezvételtől számított három héten belül ki kell csomagolni.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre