Sit & Sleep Creamy variálható futon, 80 x 200 cm - Karup Design
a termék már nincs a kínálatban

Sit & Sleep Creamy variálható futon, 80 x 200 cm - Karup Design

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Szépség és funkcionalitás egyben. Ezzel jellemezhetnénk ezt az igazi gyöngyszemet. A futon kinyitott állapotában ideális a gondtalan pihenésekhez, míg összehajtva kényelmes ülőhelyként is használhatod.

A Karup Design márka variálható futonját különlegessé teszik az oldalán található romantikus szalagok, ami miatt ez a csodás darab nagyszerűen illik a finoman és ízlésesen díszített belső terekhez. A futont, mely a családtagoknak pihenni és vendégágynak is ideális, Julie Strange tervezte.

A Karup Design márka

Egyszerű és praktikus. A Karup Design márka a minőségi és praktikus életvitelre összpontosít.

Az első dolog, ami a Karup Design bútorai láttán feltűnik, hogy egyszerű és letisztult design jellemzi őket. Akár a variálható kanapékat, akár a futonokat nézzük. A márka székhelye Dánia. A bútorok gyártása Európában történik. Szeretettel készült kézműves és formatervezett bútorok kerülnek az otthonokba.,A Karup Design többfunkciós bútorait főleg a japán életstílus inspirálja. A gyors ütemű élet és a helytakarékosság voltak a siker kulcsai, és segítettek a dán tervezőknek létrehozni a japán hagyományokat tükröző kényelmes futonokat, kanapékat.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre