Step Natural Clear/Grey variálható kanapé - Karup Design

205691,00 Ft
241990,00 Ft
-15%

Márka: Karup Design
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Kanapé? Fotel? Ágy? Mindegyik egyszerre!

A dán Karup Design márka új Step kanapéja egyszerű és nagyszerű!

Az oldalsó keretek leengedésével könnyedén ággyá alakíthatod! Ha csak az egyik oldalon engeded le, akkor pedig máris kész a szuper fekvőfotel. A kanapé váza fenyőfa, a kereten két futon matrac van, lazán megtöltve gyapjúval bevont habmaggal megtöltve. Ha ágyként szeretnéd hazsnálni, csak forgasd el a futonokat 90 ° -kal, és illeszd össze őket, így szilárd ágymatracot kapsz.

A szerkezet színe szándékosan nem 100%-ban átlátszatlan. Közelebbről nézve a természetes fa anyag rajzolata áttűnik rajta.

Nézd meg a Karup kanapé szerelési útmutatóját itt.

A Karup Design márka

Egyszerű és praktikus. A Karup Design márka a minőségi és praktikus életvitelre összpontosít. Az első dolog, ami a Karup Design bútorai láttán feltűnik, hogy egyszerű és letisztult design jellemzi őket. Akár a variálható kanapékat, akár a futonokat nézzük. A márka székhelye Dánia. A bútorok gyártása Európában történik. Szeretettel készült kézműves és formatervezett bútorok kerülnek az otthonokba. A Karup Design többfunkciós bútorait főleg a japán életstílus inspirálja. A gyors ütemű élet és a helytakarékosság voltak a siker kulcsai, és segítettek a dán tervezőknek létrehozni a japán hagyományokat tükröző, kényelmes futonokat, kanapékat.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre