Steppelt párna Economy 70 x 90 cm

2994,00 Ft

Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Scandishop.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

100% mikroszál A 100% poliészterből készült párnák felületi anyaga az úgynevezett mikroszál, amely nagyon puha, néha a selyemhez hasonlítják. Sűrűn szőtt szövet, nagyon apró rostokkal, amely garantálja a nagy puhaságot. További jellemző tulajdonságai a melegség, a szín és az alak stabilitása. Megakadályozza az atkák jelenlétét és tökéletesen megtartja a hőt. Ezért ideális tulajdonságokkal rendelkezik a párnák felületkezeléséhez.

Nincs szüksége anatómiai párnára? Ha reggel energia nélkül ébred, valami nincs rendben. Talán a hiba a párnában van. Fáj a háta vagy a nyaka, akkor próbálja ki az anatómiai párnát, amely segítségével majd megfelelő helyzetben alszik. Sajnos nem mindenki szokja meg a sajátos alakját. Ha nem szenved fájdalomtól, akkor a klasszikus töltelékkel rendelkező párnákat is választhatja.

Melyik párna magasságot válasszuk? Azon töri a fejét, hogy melyik párna magasság lesz a megfelelő? Az alvási helyzetnek megfelelően válassza meg a párna magasságát. A leggyakrabban a hasán alszik el? Akkor válasszon alacsony párnát, hogy ne terhelje meg túlságosan a gerincet. Ha leggyakrabban az oldalán vagy a hátán alszik, akkor magasabb párnára van szüksége. Olyan, amely megfelelő módon támogatja a fejet és a nyakat. A közepesen magas párna szilárd, de rugalmas töltelékkel alkalmas az összes alvási helyzet kombinációjára.

Párna mérete 70 x 90 cm A legtöbbet eladott párna mérete 70 x 90 cm méretű, amely felnőttek és nagyobb gyermekek számára is megfelelő. Úgy válassza ki a párna méretét, hogy a párna ne érjen a vállai alá. Az oldalán történő alvás közben a vállának a matracba kell süllyednie, nem pedig a párnára. Ez biztosítja a kényelmet a fej, a nyak és a gerinc számára.

>

Párnatöltet üreges szálból Az üreges szálból készült párnatöltet tökéletes megoldást nyújt a tollú helyettesítésére. Nagyon könnyű anyag. Lényegében műszál, amelynek üreges a belseje, ezért valóban könnyed, légáteresztő és nem lapul le. Optimális hőkomfortot és nyugott alvást biztosít egész éjjelen át.

Az ilyen típusú ágyakhoz megfelelő párna Egyszemélyes ágyba alkalmas Nem biztos a klasszikus egyszemélyes ágy párnájának méretében? A megfelelő választás 70x90 cm vagy 50 x 70 cm méret. Mindkét típusú párna elég nagy egy személy számára, és biztosítja számukra a szükséges kényelmet, valamint a fej és a nyak helyes helyzetét.

Kétszemélyes ágyba alkalmas A standard franciaágyakba mindegyik partner számára külön-külön válasszunk párnát. A választásnak egyedinek kell lennie, az egyén igényeinek megfelelően. A felnőttek számára megfelelő méretűek az 50x70 vagy 70 x 90 cm méretű párnák. Ha kedveli a kisebb párnán való alvást, választhatja az 50 x 60 cm gyermek méretet.

Antiallergén párna Ha párnát keres allergiás vagy asztmás betegek számára, kövessen néhány tippet a választás során. Az orrdugulás, viszketés, ekcéma vagy köhögés éjszaka vagy alvás után az allergia kezdeti tünete lehet. Manapság mesterséges szálakkal töltött párnák vannak elrejtve az antialler

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre