Teak kerti garnitúra FOXI II. 1 + 4 (SZABAD párnák)

220653,00 Ft

Márka: DEOKORK
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba i-kertibutor.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Családi kerti garnitúra FOXI II. egzotikus teak 4 fő COIMBRA sorozat asztal hossza 120 cm, és 70 cm széles díszítik a kertet. Kényelmes ülőhelyek szükség szülők és két gyermek, vagy bármely látogatás értékelni egy kényelmes ülősarokkal. Ezt segíti a krémes kényelmes párnákon szállítják az ára a készlet.,Asztal és szék könnyen összecsukható. Télen, így nem zavarja az erkélyen, de lehet rejteni a pincében van szükség. Teak asztal sorozat COIMBRA aránya 120 cm x 70 cm nagyon jól szolgálja a családi összejöveteleket étkezések, vagy a kényelmes szórakozást.,Öt plusz egzotikus teak

Bizonyított után több száz éves használat,Ez lesz még a hajók és házak,Ez nagy arányban tartalmaz olajat, és igen ellenálló a víz és a kártevők,Nagyon kemény és tartós,Csak kezelje festett 1 év (és használt teak olaj)

Miért kap egy jelentést FOXI II. 1 + 4?

nagy téglalap alakú asztal és négy szék kényelmes,Kiváló minőségű, tartós, erős és tartós teak,Egyszerű karbantartás 1 év teak olaj,négy párnák a szabad gyülekezést FOXI II. + 1 4!,egyedi design, megjelenés és érintésbarát teak,nagyon kedvező áron csúcsminőségű teak,Sestava obsahuje: 1x Kerti összecsukható asztal téglalap COIMBRA 120 x 70 cm-es (Teak), 4x Kerti összecsukható szék párna FOXI (teakfa)

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre