Triumph Multizone kétoldalas matrac, 180 x 200 cm - Moonia

273990,00 Ft

Márka: Moonia
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Bonami.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

A Triumph Multizone matrac belseje puha felső rétegből, de egyben kemény és stabil részből is áll. A prémium matracokhoz használt legújabb generációs anyag, a ViscoSoft Ultra Rest Foam anyagból készült. Ez egy hipervezető anyag, és nagy mennyiségű testhőt képes kivonni, így minőségi pihenést biztosít felesleges hőség nélkül.

A matrac nagy sűrűségű HR maggal készül, amely biztosítja a matrac szilárdságát. Ezt viszkoelasztikus anyag egészíti ki, amely csillapítja a nyomáspontokat, és "felhőhatást" hoz létre.

Ez a matrac Duo-System technológiával rendelkezik, amely két független szilárdsági réteget biztosít. Közepes keménység az A oldalon és nagy keménység a B oldalon.

Adatok:,Vastagság: +/- 30 cm,Viscoelastic + Viscosoft Foam + BioTherm: 6 cm,Pressure Care System: 12 támogatási zóna,AirSense rendszer: kényelmes és alkalmazkodó erősségű H2-H3

A matrac 100%-ban légáteresztő és nedvesség elleni védelemmel rendelkezik.,A matrachuzat fertőtlenített, gomba-, és atkaellenálló, és antibakteriális rendszerrel rendelkezik. A matrac megerősített kerülettel, speciális biztonsági varratokkal is rendelkezik a jobb tömörség érdekében, valamint anatómiai és ergonomikus AirSense rendszerrel, ezenkívül kényelmes és alkalmazkodó Strech 3D szövettel és deréktámasszal is.

A matrac antiallergén, antisztatikus, elektrobiológiai és anatómiai anyagú, kiváló szellőzésű, nem tartja vissza a nedvességet és nem deformálódik, terheléstől függetlenül alkalmazkodik.

A matrac OEKO-TEX® tanúsítvánnyal és európai CETEM minősítéssel is rendelkezik.

A terméket vákuumban szállítjuk, és használat előtt 24 órán át sima felületen kell pihentetni. A termék optimális állapotának megőrzése érdekében a kézhezvételtől számított három héten belül ki kell csomagolni.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre