VIX ÖSSZECSUKHATÓ SZÖVETKÁRPITOS, FAVÁZAS STRANDSZÉK, SZÜRKE

30400,00 Ft

Márka: Vix
Rendelkezésre állás: Raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Butor-szonyeg.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

VIX ÖSSZECSUKHATÓ SZÖVETKÁRPITOS, FAVÁZAS STRANDSZÉK, SZÜRKE -,Élvezze ki a pihenést ebben a kényelmes strandszékben! A dönthető szék pompás bútordarabja lesz kertjének, teraszának vagy erkélyének. Mivel könnyű és összecsukható, tökéletes lesz a strandra vagy a kempingezéshez is!

A kempingszék masszív favázzal és kiváló minőségű, időjárásálló ülőfelülettel rendelkezik. Ezenfelül a maximális kényelem érdekében a strandszék 3-féle döntési pozícióba állítható. A kültéri nyugszéket össze lehet csukni, így könnyen szállítható és használaton kívül praktikusan tárolható.

Ez a kerti szék összeszerelést igényel.

Színe: szürke,Anyaga: eukaliptuszfa váz + szövet ülőfelület,3 pozícióba dönthető,Szélesség: 60 cm,Mélység: 98,5 / 100 / 106 cm, állítható,Magasság: 74 / 82,5 / 90 cm, állítható,Ülőfelület szélessége: 40 cm,Szövetanyag súlya: 230 g/m², vízhatlan,Összecsukható a könnyű szállíthatóság és tárolhatóság érdekében,Anyag: Poliészter: 100%

Kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. Az összeszereléshez rajzos útmutatót biztosítunk. A raktáron levő termékeket 3-4, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 6-12 munkanapon belül szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre