VIX TÖMÖR AKÁCFA NAPOZÓSZÉK LÁBTARTÓVAL
a termék már nincs a kínálatban

VIX TÖMÖR AKÁCFA NAPOZÓSZÉK LÁBTARTÓVAL

a termék már nincs a kínálatban
  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

VIX TÖMÖR AKÁCFA NAPOZÓSZÉK LÁBTARTÓVAL -,Ez az akácfa napozóágy kényelmes helyet biztosít a pihenéshez verandáján vagy a kertjében. Egyedi fa szerkezete hívogató és rusztikus bájt sugároz.

Ez a dohányzóasztal kiemelkedő minőségű, kemény akácból készült, mely kitűnően ellenáll az időjárás viszontagságainak és strapabíró. Mivel vízálló, így beltéri és kültéri használatra is egyaránt alkalmas. A pihenőszék 3-féle pozícióba állítható. Használaton kívül összecsukható.

Ez az ergonomikus dizájnnal rendelkező napozószék nagyszerű támasztékot nyújt, és tökéletes társa lehet a napos délutánokon.

Anyaga: olajjal kezelt kemény akácfa,Teljes méret (teljesen lenyitva): 167 x 56 x 75 cm (Ho x Szé x Ma),Mérete összecsukva: 144 x 56 cm (Ho x Szé),3-féle magasság beállítás,Lábtartóval

Kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. Az összeszereléshez rajzos útmutatót biztosítunk. A raktáron levő termékeket 3-4, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 6-12 munkanapon belül szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre