VIX VALÓDI BŐR GYEREK PILLANGÓSZÉK, BARNA
a termék már nincs a kínálatban

VIX VALÓDI BŐR GYEREK PILLANGÓSZÉK, BARNA

a termék már nincs a kínálatban
  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

VIX VALÓDI BŐR GYEREK PILLANGÓSZÉK, BARNAAz ergonomikus kialakítású, vintage stílusú valódi bőr pillangószék kényelmes pihenést ígér. Az ikonikus pillangó-dizájn igen népszerű és bármilyen berendezéshez illik.

Ez a klasszikus bőr pillangószék enyhén hajlított háttámlával és ülőfelülettel rendelkezik, hogy maximálisan biztosítsa gyereke kényelmes testtartását. Ez a retró pillangószék valódi bőrből készült, így nagyon tartós. A négy sarka valódi bőrbe burkolt, az erős porszórt acél keret pedig stabilitást és tartósságot biztosít. A szék könnyű és kényelmes.

Az elegáns és kényelmes szék kétségtelenül tökéletes választás lesz gyerekeinek!

Színe: barnaAnyag: valódi bőr kárpit / porszórt acél keretTeljes magassága: 76 cmÜlőfelület szélessége: 56 cmÜlőfelület mélysége: 63 cmÜlőfelület magassága a földtől: 30 cmVáz anyaga: Fekete porszórt acélAnyag: Bör: 100%Kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. Az összeszereléshez rajzos útmutatót biztosítunk. A raktáron levő termékeket 3-4, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 6-12 munkanapon belül szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre