VIX VALÓDI KECSKEBŐR PILLANGÓSZÉK, BARNA-FEHÉR
a termék már nincs a kínálatban

VIX VALÓDI KECSKEBŐR PILLANGÓSZÉK, BARNA-FEHÉR

a termék már nincs a kínálatban
  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

VIX VALÓDI KECSKEBŐR PILLANGÓSZÉK, BARNA-FEHÉRA valódi kecskebőrből készült vintage stílusú pillangószékben kényelmesen pihenhet egy fárasztó nap után. Ikonikus, pillangószerű kialakítása igen népszerű, és bármilyen berendezéshez illik.

Ez a klasszikus, szőrös bőrből készült pillangószék enyhén hajlított háttámlával és ülőfelülettel rendelkezik a kényelmes testtartás maximális biztosítása érdekében. A retró pillangószék valódi kecskebőrből, teljes egészében kézzel készült. A négy sarka szintén valódi bőrbe burkolt, az erős porszórt bevonatú acélkeret pedig stabilitást és tartósságot biztosít. A szék könnyűsúlyú és kényelmes. Könnyen összeszerelhető.

Figyelem: A kecskebőr színe és mintázata darabonként változhat, így minden darab teljesen egyedi.

Színe: barna és fehérAnyaga: valódi kecskebőr kárpit / porszórással felülkezelt acélkeretMérete: 74 x 66 x 90 cm (Szé x Mé x Ma)Ülőfelület szélessége: 59 cmÜlésmélység: 66 cmÜlésmagasság a talajtól: 53 cmTeljes egészében kézzel készítettKönnyen összeszerelhetőAnyag: Bör: 100%Kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. Az összeszereléshez rajzos útmutatót biztosítunk. A raktáron levő termékeket 3-4, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 6-12 munkanapon belül szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre