WBTX Antibakteriális matrac Latex 24 cm 120 x 200 cm Matracvédő: Matracvédő

121532,00 Ft

Márka: WBTX
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Scandishop.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Antibakteriális latex matrac

A magassága 23 cm, a huzattal együtt a teljes magassága 24 cm.

A matrac magja minőségi hideg habból készült, amely elasztikus és lélegző. A legújabb modern technológiával készült.

A matrac egyik oldala préselt hideg habból van profilozva, amely nagy sűrűségének és rugalmasságának köszönhetően alkalmazkodik a testhez. A profilos réteg masszázs- és ortopédiai tulajdonságokkal rendelkezik. A profilozott rétegeket csak a legjobb és a legújabb matracokban használják.

A matrac másik oldala természetes latexből készült. Az anyag jelenléte biztosítja a tökéletes alkalmazkodást a test alakjához, és szilárd támogatást nyújt.

Természetes latex, WaterGlue alapú ragasztó, allergia elleni,hipoallergén bevonat és a gyártás során felhasznált anyagok igazolása - mindez azt mutatja, hogy a matrac az Ön számára megfelelő!

A hideg hab vastagabb falakból készült cellákból áll, a nagyobb pórusoknak köszönhetően jól lélegzik és kompenzálja a hőmérsékleti különbségeket. Függetlenül attól, hogy súlya 60 vagy 100 kg - háton, vagy oldalán alszik - a hideg hab matrac mindig kiváló ortopédiai tulajdonságokat biztosít. Ennek az anyagnak a minősége garantálja a matrac hosszú élettartamát, nagyobb méretstabilitással.

Mosható huzattal együtt egészséges matracklímát biztosít, amelyet az egészséges alvás fontos elemének tekinthet.

FONTOS INFORMÁCIÓK A MATRACOKHOZ A matracok gyártási toleranciája + -2 cm magasságban, szélességben és hosszúságban. Ez az eltérés nem jelent gyártási hibát, és nem csökkenti a termék minőségét. A matracot a kicsomagolás után ne használja azonnal, a matrac 48-72 óra alatt nyeri vissza eredeti formáját. Ne használja korábban. A matrachab színe eltérhet a képen láthatótól - a hab színe nem befolyásolja a matrac tulajdonságait A bolyhozódás a matrac használatának természetes jele, nem reklamálható A matrac gödrösödésének az számít, ha a mélyedés mértéke meghaladja a matrac teljes vastagságának 20%-át. A gödrösödés mértékét a reklamációnál mindig fényképesen  dokumentálni kell. A matracokat legalább 2 HAVONTA meg kell fordítani, hogy megelőzze az elhasználódást és az idő előtti kifekvést. A megfelelő gondoskodás meghosszabbítja a termék élettartamát.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre