WBTX Hab matrac ROYAL 21 cm 180 x 200 cm Matracvédő: Matracvédő nélkül

123249,00 Ft

Márka: WBTX
Rendelkezésre állás: nincs raktáron

0 szavazat

Továbblépés a boltba Scandishop.hu

  • Továbblépés a boltba

Továbblépés a boltba

Gyártóként elsősorban a kényelmes és egészséges alvásra koncentrálunk.

Termékeinknél a legújabb technológiát használjuk, bemutatjuk Önnek egy másik, az Ön számára készült luxusmatracunkat.

Innovatív matracmag, amely magas kényelmet biztosít a felhasználó számára. Ragasztó hiánya - ehelyett egyedülálló módszert fejlesztettünk ki a habok profilozására, hogy biztosítsuk a termék stabilitását és konzisztenciáját.

Minden egyes rétegnek különböző tulajdonságai vannak, amelyek a felhasznált habok paramétereiből adódnak. Az összes hab kiváló minőségű és nagy sűrűségű, de különböző keménységgel és technológiával rendelkezik (rendkívül rugalmas poliuretán hab, Kaltshaum hab vagy Comfort Soft hab).

A matrac mindkét oldalról van profilozva, és sokkal magasabb szintű kényelmet nyújt, mint a hagyományos hab- és rugós matracok. Az eredmény tökéletes légáramlás alvás közben a megfelelő légcsatornákon keresztül, és a 7-zónás rendszer ideális az emberi test anatómiájához.

Az összes jellemzo tulajdonság és a vonzó ár miatt ez a matrac kiváló alternatívája a hagyományos rugó- és habbal matracoknak.

AirLift 7 - kényelem és kiváló légáramlás!

A matrac innovatív AirLift 7 rendszerrel rendelkezik. A leírt technológia jelenléte jelentősen befolyásolja az alvás kényelmét és higiéniáját. Az öntött hab által létrehozott légcsatornák képezik a tökéletes légáramlás alapját, amely fontos az egészséges alváshoz. A szabad levegőáramlás megakadályozza az izzadság kialakulását, és megakadályozza az atka és más nemkívánatos allergének előkerülését. Ezen felül a matrac 7 zónára van felosztva, amelynek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik az emberi test anatómiájához.

Az újítás abban áll, hogy a hab profilozása szakembereink által kifejlesztett módon történik, speciális gépeknek köszönhetően. Az így elkészített termékek mindig biztonságosak, készen állnak arra, hogy kielégítsék ügyfeleinket, és megfeleljenek az egészséges alvás legújabb szabványainak.

FONTOS INFORMÁCIÓK A MATRACOKHOZ A matracok gyártási toleranciája + -2 cm magasságban, szélességben és hosszúságban. Ez az eltérés nem jelent gyártási hibát, és nem csökkenti a termék minőségét. A matracot a kicsomagolás után ne használja azonnal, a matrac 48-72 óra alatt nyeri vissza eredeti formáját. Ne használja korábban. A matrachab színe eltérhet a képen láthatótól - a hab színe nem befolyásolja a matrac tulajdonságait A bolyhozódás a matrac használatának természetes jele, nem reklamálható A matrac gödrösödésének az számít, ha a mélyedés mértéke meghaladja a matrac teljes vastagságának 20%-át. A gödrösödés mértékét a reklamációnál mindig fényképesen  dokumentálni kell. A matracokat legalább 2 HAVONTA meg kell fordítani, hogy megelőzze az elhasználódást és az idő előtti kifekvést. A megfelelő gondoskodás meghosszabbítja a termék élettartamát.

  • Hasonló termékek

Hasonló termékek

  • Hasonló termékek a márkák szerint

Hasonló termékek a márkák szerint

Iratkozzon fel hírlevél küldésre

Iratkozzon fel hírlevél küldésre