Válasszon kategóriát

Rólunk

Furnio. Egy egyszerű segítőtárs az otthonához vagy a lakásához szükséges bútorok és kiegészítők keresésében és vásárlásában. Az oldalainkon naponta frissülő, különböző típusú lakberendezési ajánlatokat találhat, kiegészítve a modern bútorok kategóriáival, biztonságos magyarországi webáruházakból. Blogbejegyzéseink olvasásával áttekintést nyerhet a bútoripar aktuális trendjeiről. Ötleket találhat bennük ahhoz, hogy hogyan teheti szebbé a lakását; érdekes interjúkat találhat bennük lakberendezési szakemberekkel, sok hasznos tanáccsal, de ugyanúgy ihletet meríthet hazai és külföldi példákból. Kövesse a Furnio-t a Facebookon is, és ne maradjon le a bútorújdonságokról, kedvezményekről és akciókról.

A Furnio egy nemzetközi projekt, amely megkönnyíti a vásárlást a külföldön élők számára. Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban is működünk, és más piacokon is készülünk a terjeszkedésre.

Ne pazarolja többé idejét hosszadalmas keresgéléssel, hiszen nálunk egy helyről vásárolhat bútorokat. A Furnio-ban mindenki megtalálja azt, amire szüksége van.